Хвора Анастасія Заворотнюк пішла стопами покійної Жанни Фріске: перуки, зайва вага і спроби втекти від преси

Декілька років тому стало відомо про хворобу Анастасії Заворотнюк. Подейкували, що у зірки онкологія та боялися, що вона може повторити долю Жанни Фріске.

Історія Жанни Фріске викликала у аудиторії на всьому пострадянському просторі багато співчуття. Попри скандали навколо неї та гучний конфлікт родичів через гроші, неможливо було усвідомити, наскільки важкими були її останні місяці. Співачка намагалася приховати свою онкологію та лікуватися тихо, без уваги. Втім, хтось злив її фотографії, на яких вона вже була у доволі солідній вазі, без розкішного волосся та в інвалідному візку.

Страх потрапити на перші шпальти виправдалися: усі навколо лише обговорювали зміни, які сталися зі співачкою та її імовірну майбутню смерть.

До мережі потрапило нове фото Анастасії Заворотнюк

Фото Анастасії Заворотнюк з США вразило фанатів
До мережі потрапило нове фото Анастасії Заворотнюк

Через декілька років з медійного простору так само зникла Анастасія Заворотнюк і незабаром стало відомо, що в неї такий же діагноз – гліобластома.

Перспективи жахають, адже в Європі та США дану хворобу лікувати не беруться. Втім, в російській федерації Заворотнюк пообіцяли зробити все, аби вона жила. Уся ця інформація потрапляла до преси від інсайдерів, а сама Анастасія не поспішала її спростовувати, і досі мовчить. Акторку сховали не тільки від фанатів, але і від друзів та родичів. Доступ до неї є лише у дітей, чоловіка та матері. Звісно, ніхто з них навіть не відкриває рота у питаннях, що стосуються Заворотнюк.

Лише зрідка дочка Анастасії Ганна говорить про те, що її мама продовжує боротися за своє життя. А нещодавно дівчина зовсім випадково показала, як її мама виглядає. Так, Ганна зробила селфі в дзеркало, а на задньому фоні стояло сімейне фото з Ганною, Петром Чернишовим, братом Ганни та Анастасією.

До мережі потрапило нове фото Анастасії Заворотнюк

На кадрі видно, що Анастасія фотографується в перуці, адже вона ніколи не мала такої шевелюри на голові. Публіка зробила висновок, що Анастасія знову проходить курс хіміотерапії.

Примітно, що 2 роки тому Чернишов випадково засвітив свою дружину на дорожню камеру через порушення. Тоді аудиторія вперше побачила, що Анастасія також набрала вагу, як колись Жанна, а також полишена свого розкішного волосся.

Схожі статті

На порозі материнства: Злата Огнєвіч не змогла приховати округлий живіт ні за жакетом, ні за піджаком

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вийшла в місто у модному костюмі, але засвітила вельми цікаву деталь. Що сталося? Детальніше в матеріалі.

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.