Камалія засвітила на сцені округлий живіт та розповіла головну новину: “Бути мамою – велике щастя”

Найбагатша співачка України Камалія вже багато місяців живе у розлуці зі своїми дочками. Та чи є імовірність, що вона знову відчує у повній мірі щастя материнства?

Матір’ю Камалія стала 10 років тому. Артистці довелося звернутися до лікарів, які допомогли їй завагітніти за допомогою процедури екологічного запліднення. Втім, артистка виносила своїх спадкоємиць самостійно, що стало можливо після проведеної операції в Сполучених Штатах Америки. Хто б міг подумати, що коли дівчатам буде 8 років доведеться з ними розлучитися, і надовго.

Камалія заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Камалія розповіла про стосунки з першою дружиною Захура
Камалія заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Батько двійнят Мохаммад забрав їх незадовго до початку повномасштабної війни, знаючи про вторгнення. Але Камалія не захотіла їхати з ними, хоча благовірний наполягав. Пізніше вона все ж таки спробувала пожити у Великобританії, але ця спроба не увінчалася успіхом.

Врешті-решт, співачка все ж таки залишилася на батьківщині, допомагаючи усім, чи може. Артистка багато виступає, гастролює, робить публікації, тощо. Півроку тому співачка повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком, але фанати впевнені, що цього не станеться. На відпочинку екс-подружжя поводилося настільки гармонійно, що склалося враження, ніби їхнє кохання розквітло з новою силою.

Камалія заінтригувала мережу імовірною вагітністю

А деякі користувачі взагалі помічають серйозні зміни у зовнішності артистки. Наприклад, трансформацію її фігури. Хтось вважає, що це говорить про імовірну вагітність, але співачка зізналася, що має автоімунне захворювання, через який часом набрякає і виглядає набагато більшою, ніж є насправді.

Наприклад, нещодавно зірка засвітилася на черговій премії. Вийшовши на сцену, Камалія показалася з округлим животиком.

Нагадуємо, що зі своїм чоловіком артистка прожила в шлюбі більше 20 років. Пакистано-британський бізнесмен перетворив життя виконавиці у справжню казку, але сам останні роки був постійно відсутнім, адже більшість часу проводив у відрядженнях. Що насправді відбувається у їхніх стосунках зараз залишається великою таємницею, а версій на цей рахунок безліч.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.