Мурат Налчаджиоглу показав казковий вигляд зі свого вікна, який більше не побачить Лорак: щасливий і без неї

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як насолоджується відпочинком в рідній Туреччині. Відомий бізнесмен рушив до Мармарису.

Мармарис вважається найрозкішнішим відпочинком в Туреччині. На цей курорт їздять не тільки товстосуми з усього світу, але й знаменитості Туреччини, які мають по 100 мільйонів підписників в соціальних мережах. А дане місце славиться своїм сервісом, неймовірними краєвидами та пейзажами, а також м’яким кліматом, який дозволяє відпочивати там майже цілий рік.

Колишній чоловік Ані Лорак показав, як насолоджується відпочинком в Туреччині

Лілія Налчаджиоглу ошелешила Ані Лорак кількістю туфель
Колишній чоловік Ані Лорак показав, як насолоджується відпочинком в Туреччині

Тому зовсім не дивно, що киянин душею та турок за походженням Мурат в першу чергу обрав саме Мармарис для своєї відпустки. Колишній чоловік Ані Лорак приїжджає до Туреччини регулярно, і на заваді йому не стає навіть відсутність авіарейсів в Україні. Підприємець сідає за кермо та рушає на південь.

Нещодавно чоловік оприлюднив на особистій сторінці в Instagram нові кадри, які зробив на узбережжі. Увагу привертає не тільки тепла погода, але й фантастична флора місцевості.

Колишній чоловік Ані Лорак показав, як насолоджується відпочинком в Туреччині. Скріншот особистої сторінки Мурата

Розкішні квіти, хвойні дерева, повсюди зелень, а внизу блакитна вода, — усе це створює враження, що ти знаходишся в раю.

Варто відмітити, що свого часу Мурат познайомився з Ані Лорак саме в готелі Туреччини. Зірка приїхала на виступ, але не відмовила собі у нетривалому відпочинку, де і зустрілася з майбутнім чоловіком. Подейкували, що тоді бізнесмен працював звичайним менеджером, не мав зайвої копійки в кишені, а роман з українською артисткою став для нього карʼєрним трампліном. Незабаром він одружиться на знаменитості, побудує бізнес в Україні, здебільшого ресторани і буде доволі швидко розвиватися.

Після розлучення Мурат отримав заклади, які знаходилися в Україні, і продовжує співпрацювати зі своєю сестрою, яка працює шеф-кухарем. Він виступає генеральним директором відомої фармацевтичної компанії, нещодавно одружився і щасливо живе з новою сімʼєю.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.