Вагітна Ольга Мартиновська разом з відомим чоловіком показала живіт: не схоже, що після трапези (ФОТО)

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу фотографією, на якій зображена з округлим животом та поряд з чоловіком, з яким їй приписують роман.

Після розлучення Ольга Мартиновська тривалий час навіть не натякала на те, що в її житті може з’явитися новий чоловік. Усі свої сили та енергію вона концентрувала здебільшого на дочці Вірі, а також кар’єрі, яка за останні декілька років просто злетіла до небес. Ольга продає свої книги, знімається на телебаченні, готує, веде лекції, має власну школу, подорожує та волонтерить.

Ольга Мартиновська заінтригувала мережу кадром з округлим животом

Але в її житті також з’явилася дуже важлива людина. Мова йде про Володимира Ярославського, з яким спочатку в неї не складалося. Втім, за короткий проміжок часу вона зрозуміла усю красу його особистості. Вони неймовірно зблизилися та стали кращими друзями. Втім, аудиторія впевнена, що дружбою не обійшлося.

І такі висновки глядачі роблять не тільки через хімію, яка відчувається між ними навіть через екрани, але й через численні кадри, на яких Ольга та Володимир постають наче закохана пара, подружжя або коханці. Наприклад, зірки публікували на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram знімок, на якому показали животи.

Скріншот зі сторінки Олі Мартиновської в Інстаграм
Ольга Мартиновська заінтригувала мережу кадром з округлим животом

Фотосесія дуже нагадувала зйомку для вагітних, хоча Ольга Мартиновська ніколи не говорила, що виношує друге дитя. Для солідарності Володимир також трохи надув свій животик.

Примітно, що обидва приховують деталі особистого життя. Хоча фанати також схилялися до думки, що Володимир може мати нетрадиційну орієнтацію. Ярославський неодноразово говорив, що він не сімейна людина, не збирається поки що одружуватися і почувається дуже добре.

Втім, Ольга якось зізналася, що понад 5 років не мала стосунків. Втім, фанати поставилися до цієї заяви зі скептицизмом.

“Якби я не була кулінаром і мала б блог — я б розповідала про те, як не вийти заміж. Тобто як невдало вийти, а потім не мати взагалі жодних стосунків вже понад 5 років. Бо *ука просто не складається! Як постійно над собою працювати і все одно бути не досить собою”, — написала Мартиновська.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?