“Вагітна” Могилевська мандрує Україною: показала нові розкішні апартаменти з басейном – їй треба відпочинок

Українська співачка Наталія Могилевська намагається усіма силами популяризувати туристичну сферу в Україні, надаючи власні рекомендації, де варто зупинитися.

Виконавиця Наталія Могилевська все дедалі частіше стикається з невпинними розмовами про її майбутнє поповнення, оскільки зірка не приховує, що нарешті готова подарувати нове життя. Так, у відвертій розмові, на яку її запросив відомий ведучий Олексій Суханов, знаменитість заявила про бажання народити вперше, а вік в паспорті у 48 років не стане їй на заваді.

Співачка зізналася, що раніше її цікавила виключно кар’єра, і здобувати славу, гроші та ще більшу любов слухачів, імовірніше, вона хотіла не так для себе, як для публічного визнання.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

В цьому і була головна помилка Могилевської, коли жінка справді не розуміла, що може образити когось словом чи різкими діями, і лише з досвідом та під час опрацьовування власних проблем змогла зустріти нове щастя, коханого чоловіка, на ім’я Валентин.

Могилевська показала нові розкішні апартаменти

Знаменитість не приховує, що щаслива в нових стосунках, має багато планів, однак гадає, що наразі не на часі ділитися всіма деталями з особистого життя. Натомість артистка власними гастролями все дедалі частіше популяризує туризм України та надає рекомендації, де варто зупинитися, відпочити від буденності та щоденних новин.

Могилевська показала, що зупинилася в неймовірно колоритному місці, на території якого збудовані дерев’яні будиночки з басейном, водоймою, місточком та великою озелененою територією:

“Друзі, я продовжую з вами ділитися класними місцями відпочинку у нашій прекрасній країні. Після вистави у Жовтих Водах я зупинилася у Caspiy”.

Могилевська показала нові розкішні апартаменти з басейном
Могилевська показала нові розкішні апартаменти з басейном

Варто зауважити, що Caspiy – це великий парк-готель в Дніпропетровській області для душевного відпочинку, що містить прекрасну територію готелю з озером, а ще рестораном східної та європейської кухні.

В наступній розповіді співачка продемонструвала подачу чаю в незвичних для неї посудинах та подякувала за дану приємність й сервіс весь готель, позначивши знову їхню сторінку:

“Прекрасна подача чаю. Дуже приємно”.

Могилевська показала нові розкішні апартаменти з басейном

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.