Каменських засвітилася у лікарні з круглим животом і вразила заявою: зірка активно готується до пологів?

Знаменита українська співачка Настя Каменських засвітилася у лікарні з округлим животом та заінтригувала мережу своїм станом. Що відбувається?

Про вагітність Насті Каменських чутки ходили вже не раз і не два. Зірка не втомлюється обговорювати зі своїми фанатами дану тему. За словами Насті, вона одразу розповість шанувальникам про майбутнє поповнення в родині, тільки-но дізнається про це. Але навчені досвідом слухачі знають, що це може бути неправдою, а знаменитості зазвичай довго чекають, перш ніж розповісти про своє цікаве положення.

Настя Каменських з животом заінтригувала мережу своїм цікавим положенням

Настя Каменських розповіла, чому її найкраща подруга поселилася в її будинку
Настя Каменських з животом заінтригувала мережу своїм цікавим положенням

Найбільша хвиля чуток про вагітність Насті Каменських сталася рівно рік тому. Артистка повернулася з Європи і засвітила на заходах дуже округлий живіт. Сталося це одночасно з плітками про те, що зірка розлучається зі своїм чоловіком Потапом, який осоромився втечею закордон та заявою про захист Батьківщини в Іспанії.

Втім, після цього артистка рушила у великий концертний тур і навіть натяку на те, що вона збирається народжувати не було. Але фанати не опускають рук. Нещодавно зірка розповіла про свій досвід донорства та показала на кадрах, як вона допомагає у лікарні, здаючи свій матеріал.

Хоча шанувальники знову помітили округлий живіт, навряд артистка наважилася б стати донором, якщо булаб при надії. Тому цей варіант відпадає одразу, як би не хотілося публіці вважати, що артистка може бути вагітною.

Нагадуємо, що не так давно Настя Каменських та Потап вразили аудиторію в дивною поведінкою і знову спровокували чутки про розлучення. Так, поки Потап намагається налагодити зв’язок з дружиною в соціальних мережах, вона його просто ігнорує. І ба більше, навіть видалила свою відмітку у його акаунті в Instagram.

Фанати досі не розуміють, що відбувається між зірками. Подейкують, що вони вже давно не разом, але поки що намагаються це приховати. Але Олексій раз-у-раз публікує новий контент, через який якби говорить, що з дружиною в нього все в порядку. Чого тільки вартий кадр, на якому Настя постала зі своїм пасинком Андрієм, напевно вперше з життя.

Схожі статті

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.