Тоня Матвієнко показала, як виглядає після прощання з мамою: без жаги до життя і блиску в очах (ФОТО)

Відома українська співачка Тоня Матвієнко минулого тижня поховала свою матір Ніну Митрофанівну і лише нещодавно показала, як проживає своє горе.

Про смерть Ніни Матвієнко стало відомо 9 жовтня. Жінка пішла з життя на 75-му році. Як з’ясувалося пізніше, її стан погіршився вже давно, але артистка не хотіла розповідати про це публіці і попросила пресу та аудиторію утриматися від обговорень даного питання, так як Ніна Митрофанівна не хотіла, щоб про це комусь було відомо.

При цьому вона також попросила не плакати на церемонії прощання з нею, ще раз нагадавши про те, якою світлою і доброю людиною вона була.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає після смерті матері

Вшанувати пам’ять легенди української естради усі бажаючі мали можливість у київській філармонії. Подейкували, що черга була настільки довгою, що простяглася на вулиці у декілька сот метрів.

Тоня Матвієнко поводить себе доволі стримано і не дає ніяких ексклюзивних коментарів, абстрагуючись від шанувальників своєї мами. Однак, нещодавно вона відповіла на питання підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, як вона почувається.

У відповідь зірка оприлюднила свою фотографію, на якій постала у доволі нехорошому вигляді. Співачка бліда, має згаслий погляд та мішки під очима. Неозброєним оком помітно, що зірка дуже важко переживає усе, що відбувається і поки що не може змиритися з тим, що мама назавжди пішла.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає після смерті матері. Скріншот особистої сторінки співачки

Нагадуємо, що раніше ми писали про те, кому дістанеться триповерховий маєток Ніни Митрофанівни, в якому вона раніше жила разом зі своїм чоловіком Петром Гончаром, дочкою Тонею Матвієнко, зятем Арсеном Мірзояном, а також внучкою Ніною.

Судячи з усього, дім буде належати її вдівцю. Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вже багато років мають невирішене житлове питання і велика імовірність того, що вони зʼїдуть на свою квартиру, яку придбали декілька років тому, і яку мали плани ремонтувати, щоб надалі в ній проживати. Через події в країні сім’я не змогла це реалізувати, але зараз ситуація змінилася.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.