Світлана Лобода вперше показала чоловіка: не Тілль Ліндеманн, але не менш солідний та імпозантний

Знаменита українська співачка Світлана Лобода вперше за багато років показала свого коханого чоловіка, якого приховувала попри безліч ексклюзивних інтерв'ю.

До 24 лютого Світлана Лобода жила в Європі. Однак, активно давала свої концерти на території російської федерації. Пізніше артистці довелося обирати сторону та говорити про свою позицію публічно, тож зірка підтримала Україну, а після цього переїхала до Риги (Латвія) разом із сім’єю та музикантами. Наприкінці квітня артистка розпочала світовий благодійний концертний тур на підтримку України.

Світлана Лобода вперше показала чоловіка

Світлана Лобода розповіла, як живе з чоловіком
Світлана Лобода вперше показала чоловіка

Примітно, що артистка має повну сім’ю: вона виховує разом з коханим чоловіком двох дочок. Але свого обранця Світлана навідріз відмовлялися показувати. Зірка аргументувала це дуже просто: мовляв, він не хоче бути публічною персоною і вона поважає його думку.

Пізніше з’являлася інформація, що чоловік нібито має кавказьке коріння. Сама ж Лобода говорила про те, що він не має жодного відношення до російської федерації, ніколи там не жив і є щирим патріотом України, що, звісно, не означає, що він є українцем. І лише нещодавно вона при відкрила ці двері для своїх фанатів, показавши свого обранця, нехай і не цілком.

Днями Світлана Лобода заінтригувала підписників фотографією обручки на безіменному пальці. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона виклала фото, зняте у салоні авто. На знімку співачка тримає за руку чоловіка, а поряд лежить букет білих квітів. Журналісти почали звертатися до прес-служби співачки з проханням прокоментувати публікацію, але поки не отримують відповіді.

Нагадуємо, що Світлані Лободі 41 рік. Старшу дочку Єву артистка народила від екс-коханого, хореографа та режисера Андрія Царя. Хто доводиться батьком молодшої доньки Тільді, артистка не розкриває.

Ходили чутки, що їм може бути соліст німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн, з яким їй приписували роман. Власне, це пояснює і вибір ім’я для дівчинки, і той факт, що співачка постійно приховує її обличчя. Сама Лобода цю інформацію не підтвердила.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?