Дитина, яка коштувала матері здоров’я: з’явилося фото тої самої маленької дочки Заворотнюк від фігуриста

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк більше 2 років ховається від публіки та не показується на людях. Втім, її маленька дочка вже підросла.

Особисте життя Анастасії Заворотнюк та її родини оповите таємницями. Чотири роки актриса не відвідує світські заходи, не знімається в кіно і не виступає на сцені: зірка “Моєї прекрасної няні” бореться із тяжкою хворобою. Приховують від публіки і молодшу доньку артистки — Мілу.

Як виглядає молодша дочка Анастасії Заворотнюк

Як виглядає Анастасія Заворотнюк
Як виглядає молодша дочка Анастасії Заворотнюк

П’ятирічну дитину батьки не показують пресі та підписникам. Мабуть, після біди, що сталася із Заворотнюк, її родичі намагаються вберегти Мілу від неприємностей — від пристріту або жахливих публікацій. Ніхто не знав, як виглядає дитина зараз, тому дівчинка могла жити спокійно, не думаючи про галас навколо її мами.

Проте нещодавно Петро Чернишов, батько дівчинки, зробив виняток, як пишуть ЗМІ. Свою дитину фігурист представив на льодовому шоу. Світловолоса дівчинка тримала в руках плюшевого ведмедика. Багато шанувальників зіркового подружжя не повірили, що на кадрах знята саме Міла. Коментаторів збентежив колір волосся дитини.

На кадрах фігурист тримає дівчинку за плечі і позує з нею для фото. На думку шанувальників, дочка все ж таки росте копією фігуриста.

Як виглядає молодша дочка Анастасії Заворотнюк

Нагадуємо, що пологи, в результаті яких і народилася Міла вважають можливою причиною теперішнього стану акторки. У пресі неодноразово з’являлася інформація, згідно якої Анастасія наважилася на процедуру екологічного запліднення, до якої готувалася зокрема прийомом гормональних ліків. Деякі спеціалісти вважають, що цей крок міг серйозно вплинути на стан зірки та спровокувати ріст ракових клітин у мозку.

Примітно така сама ситуація сталася з Жанною Фріске багато років тому. Артистка також наважилася на процедуру екологічного запліднення і також захворіла на гліобластому.

Рідні Анастасії Заворотнюк не тільки не підтверджують дану інформацію, але і навіть не говорять про те, що в акторки дійсно рак. Досі усе зберігається в таємниці і дані по краплі потрапляють до журналістів через інсайдерів, яким вдалося побачити зірку у лікарні або за якихось інших обставин.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.