Їх “клювали” за шлюби з чиновниками: Падалко, Єфросиніна, зірка “МастерШеф” Даша Євтух, Оля Цибульська

Ми не можемо наказати серцю, кого потрібно кохати. Так само й зірки. Але коли Цибульська, Єфросиніна, Падалко та Євтух обрали "не того" на думку аудиторії, то її реакція не змусила себе довго чекати.

У багатьох українців слова “чиновник” та “депутат” асоціюються з чимось негативним. Для них наче й не існує людей на високих посадах, які стараються для народу, а не для себе. І така позиція суспільства часто відображається на людях, які вирішили створити сім’ю з чиновниками. Якщо це ще й зробила зірка, то через її публічність критика зростає кратно.

Даша Євтух

Відома блогерка та учасниця “МастерШеф-11” знайшла щастя з полтавським депутатом і бізнесменом Олександром Глазовим. Але односельці чомусь вирішили, що вона повинна була узгодити вибір з ними, почавши її критикувати за шлюб з чиновником.

Даша Євтух зі своїм чоловіком Олександром Глазовим
Даша Євтух зі своїм чоловіком Олександром Глазовим

Хоча ситуація неприємна, критика швидко стихла, а пара зараз щаслива в стосунках та виховує доньку Феміду. Звісно, з хейтом Даша досі стикається, але вже через інші причини. І це є просто зайвим свідченням шаленої популярності блогерки.

Маша Єфросиніна

Зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим Маша одружена понад 20 років. В українському шоубізнесі ці стосунки є одними з найміцніших. Хоча вони також переживали кризу. Але критика Тимура чи Маші не ставала йому причиною.

Телеведуча Маша Єфросиніна та її коханий Тимур Хромаєв
Телеведуча Маша Єфросиніна та її коханий Тимур Хромаєв

Що ж стосується хейту, то він був пов’язаний із діяльністю Хромаєва в Комісії з цінних паперів. Тимуру часто доводилося бути одним проти всіх. Критика роботи Хромаєва була настільки сильною, що періодично зачіпала й саму Машу.

Оля Цибульська

Коханий співачки Сергій Грисюк недовго був депутатом у Радивилівській міськраді. Але у 2020 році він зрозумів, що політична діяльність йому не близька, тому склав повноваження. Кар’єру чоловік продовжив у сімейній компанії з виробництва молочної продукції.

Хейт публіки більше стосувався бажання побачити коханого співачки. Але справді роздратовані такою таємничістю були одиниці. Більшість поважали бажання Ольги тримати особисте життя якомога далі від публіки. Але все змінило 24 лютого.

Сімейне фото Олі Цибульської з чоловіком Сергієм Грисюком та їхнім спільним сином Нестором
Сімейне фото Олі Цибульської з чоловіком Сергієм Грисюком та їхнім спільним сином Нестором

Тоді зірка захотіла стати відкритішою для своїх шанувальників, з якими її поєднує спільне нещастя. Вперше побачивши чоловіка Цибульської, фанати дізналися справжню причину “секретності”: вона була рішенням Сергія, який категорично не хотів публічності.

Марічка Падалко

Ситуація ще складніша, ніж у Єфросиніної — погрози через діяльність. Єгор Соболєв ніколи не був поміж депутатів, які хочуть нажитися на країні чи народові. Сьогодні він демонструє власну відданість державі та українцям, ставши до лав захисників.

Зірка каналу 1+1 Марічка Падалко та її чоловік Єгор Соболєв
Зірка каналу 1+1 Марічка Падалко та її чоловік Єгор Соболєв

Через кого ж у Єгора були труднощі? Як під час журналістської діяльності, так і за часів депутатства перепони йому намагався створити “найсолодший” президент. Але час все розставив по місцях, і зараз видно, хто щиро вболіває за країну, а не за себе.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.