Зробити це може кожна жінка: дружина Григорія Решетніка показала крутий образ із ефектом мокрого волосся

З одним тюбиком гелю дружина ведучого шоу "Холостяк" Григорія Решетніка, Христина Решетнік, зробила "зачіску на мільйон". Із своїм новим шикарним образом вона відправилася на захід.

Христина Решетнік, яка відома всім, як дружина незмінного ведучого романтичного шоу “Холостяк” Григорія Решетніка, презентувала свій новий імідж. Вона показала, як можна легко і просто зробити ефект мокрого волосся і з цією зачіскою виглядати просто шикарно. До цього знаменитість додала довгий, строгий і діловий піджак. Що з цього вийшло і як вона тепер виглядає нині, Христина Решетнік показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Перебуваючи у ванній кімнаті в себе вдома Христина Решетнік вирішила показати у своїй stories, як вона самостійно робитиме цю зачіску. Помітно, що обережно вкладати волосся вона не стала. Навпаки, Христина розпорошила його так, щоб воно було пишним і виглядало не “слухняним”. Перше, що слід зробити, це намочити волосся. Краще всього це робити поруч із раковиною, а не під душем, адже важливо, щоб волосся було вологим, а не мокрим. Якщо з водою вийшов перебір, краще скористатися рушником і прибрати з волосся зайву вологу.

Дружина Григорія Решетніка показала, як зробити ефект мокрого волосся
Дружина Григорія Решетніка показала, як зробити ефект мокрого волосся

Наступний крок — необхідно взяти гель для волосся і почати наносити його на волосся у тому напрямку у якому є бажання зробити укладку. У випадку з дружиною шоумена, вона вирішила все волосся укласти назад. Тому вона наносила гель від чола і до середини голови. Всі пасма волосся вона “зачесала” в один бік. І так, маючи лише один тюбик гелю для волосся Христина Решетнік зробила собі зачіску на “мільйон” з якою вона відправилася на вечірній захід.

 

Чимало перукарів рекомендують трішки підсушувати зроблений ефект мокрого волосся. Для цього слід на 5-10 хвилин скористатися феном. Це допоможе закріпити текстуру волосся і сформований образ триматиметься довше. Нова зачіска і стиль Христини Решетнік дуже сильно сподобався її підписникам. У коментарях до її посту вони написали, що її строгий піджак виглядав просто супер. Образ ділової жінки дуже сильно підходить дружині шоумена.

Схожі статті

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.