Від пацанки до панянки: як живуть зараз доньки Ольги Фреймут від 2 різних чоловіків

Ольга Фреймут показала, як виглядає її молодша дочка Євдокія, яка мешкає з мамою в Лондоні. А як поживає старша Злата – велика любителька леопардових вбрань та гучних вечірок?

Нещодавно українська журналістка та ведуча Ольга Фреймут повідомила, що відкриває в Лондоні “Клуб манер”, де збирається навчити всіх бажаючих не лише етикету, а й правилам поведінки справжніх леді. В анонсі курсу знаменитість нагадала, що була директором школи проєкту “Від пацанки до панянки” та головним ревізором країни.

Зазначимо, що в останні роки Фреймут присвятила себе вивченню популяризації сучасних правил етикету, які виклала у своїй книзі. Проте головним питанням серед її підписників часто звучало – чи користуються правилами її діти?

Нагадаємо, що Ольга Фреймут мама трьох дітей – старша Злата Мітчелл народилася у стосунках із британцем. Зараз дівчині вже 18 років і вона давно веде самостійне доросле життя в Америці. Молодші одружилися з українським тв магнатом Володимиром Локотком. Син Валерій та молодша Євдокія живуть разом із мамою в Лондоні.

Ольга Фреймут та Володимир Локотко

Так, нещодавно Фреймут оприлюднила кумедне відео, де продемонструвала, як її молодша дочка англійською мовою розповідає на камеру про правила вживання гарячих напоїв у кафе. Виглядало це дуже мило.

“Євдокія. Етикет”, – коротко підписала ролик Ольга Фреймут.

Щодо старшої доньки Злати, то дівчина виросла справжньою бунтаркою, здається, ігнорує всі мамині правила, за що неодноразово наривалася на критику в Мережі. Особливо вражали її надто відверті дорослі вбрання, а також дуже провокаційні фото з вечірок, які влаштовувалися під час навчання у США.

Злата Мітчелл із друзями
Злата Мітчелл із друзями

Якоїсь миті зірковій мамі навіть довелося заступитися за дочку і закликати своїх передплатників до терпимості та толерантності. Ольга зазначила, що порівняно з нею – спокійною та стриманою, у Злати зовсім інший темперамент та смак і вони теж мають право на існування.

Злата Мітчелл обирає яскравий та помітний макіяж
Злата Мітчелл обирає яскравий та помітний макіяж

Схожі статті

Вирішив, що краще бути чайлдфрі: 36-річний Володимир Дантес пояснив, чому діти не плануються

Володимир Дантес і Даша Кацуріна — чудова пара. Всі очікували, що скоро у них з'явиться спільна дитина. Але час йде, а малюка все немає. І зараз Дантес натякнув, що поповнення можна не чекати.

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.