Не президент, але українець з немаленьким капіталом: як виглядає перший чоловік 44-річної Олени Зеленської

Біографія Олени Зеленської як першої леді України цікавить багатьох людей, і не лише з нашої країни. Розкриваємо деякі подробиці її особистого життя.

Олена Зеленська захоплює українців своєю вродою, добротою, елегантністю і, звісно, інтелектом. Неодмінно, ще до заміжжя вона була бажаною нареченою для багатьох красенів, але не кожному було під силу підкорити її серце.

Своє дівоче прізвище Кияшко Олена змінила лише раз і, схоже, назавжди – першим і єдиним офіційним чоловіком героїні нашої сьогоднішньої статті став Володимир Зеленський, який на той момент будував кар’єру гумориста і вже був відомий публіці як учасник команди КВК “95-й квартал”.

Як виглядають діти Володимира і Олени Зеленських
Як виглядає перший чоловік першої леді Олени Зеленської

Молоді люди особисто познайомилися після випуску з гімназії, хоча багато років до цього вчилися у паралельних класах. Увагу на Олену майбутній президент України звернув, коли вона мала стосунки з іншим хлопцем, але його це аж ніяк не спинило.

Ба більше, неприступність дівчини навпаки ще більше його підштовхувала до рішучих дій, незважаючи на те, що вона ясно дала йому зрозуміти, що не прийме залицяння.

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської і де він зараз
Як виглядає перший чоловік першої леді Олени Зеленської

Втім, зрештою лід на серці красуні розтанув і пара почала зустрічатися. Цілих 8 років продовжувалися їхні відносини у неофіційній площині, допоки Володимир і Олена не зіграли весілля. Сталося це коли Зеленський вже був зіркою гумору, “Квартал” збирав на своїх концертах аншлаги, а капітал його учасників невпинно нарощувався.

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської та де він зараз
Як виглядає перший чоловік першої леді Олени Зеленської

На другий рік подружнього життя Олена народила коханому доньку Олександру. Пізніше у подружжя також з’явився син Кирило. Як зізнавалася Зеленська в інтерв’ю, під час війни вони майже не бачаться і чекають на возз’єднання, як і кожна українська родина.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.