Конкурс краси серед президентів країн світу: хто найкрасивіший – Макрон, Зеленський, Дуда, Байден, Трюдо

Серед політиків є неймовірні красені, які користуються популярністю серед аудиторії та стають мрією для багатьох жінок світу. Усі деталі в нашій статті.

Джозеф Байден

Конкурс краси серед президентів країн світу

Свого часу найбільшого шуму наробив саме Президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден, який на даний момент є для всіх милим дідусем, але колись був неймовірно красивим.

Його архівні фотографії поширилося мережею з вірусною швидкістю, і досі деяка частина аудиторії не може повірити, що такий красень є лідером передової країни.

Джастін Трюдо

Конкурс краси серед президентів країн світу

Джастін Трюдо користується не тільки повагою та довірою серед жителі Канади, але й певною популярністю, адже політик має розкішні зовнішні дані, і міг би бути не політичним діячем, а, наприклад, всесвітньо відомою моделлю.

Володимир Зеленський

Конкурс краси серед президентів країн світу

Ще до того як Володимир Зеленський став Президентом України, і він був мрією для багатьох жінок. Розкішні зовнішні дані та почуття гумору склали ідеальний тамдем і є ідеалом для багатьох українських красунь.

І хоча після початку повномасштабної війни з обличчя Володимира Олександровича не зникає втомлений погляд та сум, він все ще підкорює серця. Адже зміг переконати світ, що він сміливий, зважений та вірний.

Анджей Дуда

Конкурс краси серед президентів країн світу

Анджей Дуда не володіє класичною чоловічою вродою, але його впевненість, харизма та мужність роблять свою справу, а тому представниці прекрасної статі так чи інакше починають його любити.

Емануель Макрон

Конкурс краси серед президентів країн світу

Емануель Макрон є володарем класичної французької зовнішності та безумовно має певний шарм і харизму. Думки щодо його зовнішніх даних, звісно, різняться, але мало хто залишається байдужим перед Президентом Франції.

Схожі статті

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.