Сміливість в серці: Бахмут, Херсон та інші міста, які Володимир Зеленський героїчно відвідав після деокупації

Володимир Зеленський з першого дня війни проявляє мужність та стійкість, і ніхто з його оточення навіть думки не припускав, що він може покинути кордони країни, хоча йому це неодноразово пропонували. Але Зеленський відданий своєму народові.

Навіть складно собі уявити, які хоробрі серця у наших захисників, вони настільки самовіддано йдуть на захист кожного міліметру рідної землі, що від однієї думки все тіло покривається мурахами. Не хочеться бачити перед очима жадливі картини, які щодня переживали наші хлопці. І, хтось, вже не побачить відбудованих сантиметрів, які були під їх захистом. Це страшно, дуже страшно усвідомлювати, але ми маємо продовжувати жити, адже янголи у військовій формі за це й борються.

Володимир Зеленський

Ми всі маємо бути вдячні за те, що велика кількість населених пунктів, селищ та міст вже деокупована, і вони знову підконтрольні Україні. Міста звільнені, але тепер на них чекає повна трансформація. Та сміливий народ може бути лише у сміливого лідера. Тому, досить шокуючими подіями з самого початку звільнення міст – були візити Зеленського фактично на наступний день. Це великий ризик, адже він голова держави, і на нього у різноманітних поїздках вже було два десятки спроб ліквідування. А він їздить у Бучу, Херсон, Бахмут, Миколаїв, на наступний же день після звільнення – це така хоробрість, якої можна позаздрити, або навпаки.

Тож, наш сміливий президент на власні очі бачив наслідки російського звірства у Бучі та Ірпені, звісно, тоді це ще було дуже небезпечно, але інакше Володимир не вміє.

Також пан Зеленський був у найгарячішій точці фронту – у Бахмуті. Це просто котел, інакше сказати неможливо, щодня і щоночі він піддається атакам, але Зеленського й це не лякає, тому він їздив з неочікуваним візитом у Бахмут, а також у Лисичанськ.

Херсон, сюди президент приїхав за українськими кавунами, але, на жаль, так і не спробував, проте відвідав звільнене місто, яке перенесло багато жаху від російських окупантів.

Також днями Володимир Зеленський приїхав у Миколаїв заради того, щоб передати допомогу деокупованому Херсону.

Тож, якби небезпечно не було, Зеленський ризикує та їздить містами України, як звільненими, так і не звільненими, але це ще жахливіше. Тож, нашому президентові варто побажати більше здоров’я та міцнішої охорони.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?