Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт офіційно безробітній: не найкращий варіант для топ-зірки Мішиної

Олександр Еллерт – переможець проєкту "Холостячка", де головною героїнею була Ксенія Мішина. Поділився новиною, що тепер офіційно безробітній. Які деталі відомі? Читайте в нашому матеріалі.

Так, на своїй сторінці в Instagram Олександр Еллерт поділився новиною, що офіційно звільнився з роботи. На відео чоловік писав заяву від руки, де зазначив, що ніколи цього не робив. Нагадаємо, що працював сценаристом в “Студії Квартал-95”.

“Ну що, 1 березня 2023-го року я офіційно безробітний. Ставлю підпис працівника, напишу від руки заяву і все. Напрацювався, написався”, – поділився Олександр Еллерт.

Олександр Еллерт розповів, що звільнився з роботи

Також він зазначив, що це була єдина робота, де він працював офіційно, тому як заповнювати такого роду документів не знає.

“Якщо хтось запитає, де я був 8 років, то працював у Кварталі”, – розповідає Еллерт.

Сторіз Олександра Еллерта

Сценаристу досить сумно звільнятися, але треба продовжувати жити, творити, розвиватися та йти далі. Ексклюзивно для підписників показав архівні світлини з роботи у Кварталі.

Нагадаємо, що свою аудиторію прихильників здобув завдяки перемозі в проєкті “Холостячка”. Ксенія Мішина послухала тільки своє серце і зробила вибір на користь сценариста. Така романтична історія кохання після шоу тривала близько року.

У липні 2021 року Ксенія Мішина заявила, що вони офіційно не разом. Причиною цьому стали постійна зайнятість акторки та ревнощі зі сторони Олександра.

Чоловік довго намагався повернутися свою кохану, але Ксюша не хоче знову опинитися в таких відносинах.

Зараз Олександр Еллерт знаходиться за кордоном в США. Активно веде свій блог в Instagram, де ділиться різними світлинами та етапами свого життя.

Схожі статті

Чому Лілія Ребрик, якщо її батьки Тодорюк, а чоловік – Дикий: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик публічно розповіла, чому обрала доволі посереднє прізвище для свого сценічного імені, якщо мала на вибір інші круті варіанти.

Залишила Ані Лорак без роботи і вижила її зі сцени? Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

15 років тому публіка здебільшого порівнювала Ані Лорак та Тіну Кароль. Подейкували, що остання намагається вкрасти успіх у своєї колеги, і навіть і нібито позичила в неї свій псевдонім.

Хтось віддає, а хтось забирає собі: Як Володимир Остапчук та Олександр Волошин ділили майно із ексдружинами

Розлучення зіркових пар завжди привертають до себе увагу користувачів мережі. Інколи вони перетворюються на публічний скандал, особливо, коли тема починає стосуватись поділу майна.

Ціла черга зі знаменитих клієнток: хто фарбує Білик, Могилевську та молодшу Полякову–найзірковіший стиліст

Який вигляд має молодий візажист із Бучі Єгор Андрюшин, який до своїх 25 років уже встиг попрацювати з багатьма українськими зірками. Хто був його першим клієнтом?

“Не буду показувати пальцем”: Олексій Суханов зізнався, за що його просили дати хабар і як він відреагував

Це було у минулому, проте тільки зараз чоловік розповів про свій досвід. Виявляється, він не перший раз звернувся для отримання українського паспорта.

З’явилося фото 14-річної доньки Віри Брежнєвої від олігарха: копія мами, яка виглядає набагато старшою

З'явилися кадри із нової фотосесії 14-річної доньки Віри Брежнєвої, на яких Сара Кіперман виглядає, на думку користувачів Мережі, набагато старше своїх років.