Продумано: Аліна Гросу переклала свої пісні на українську за допомогою фанатів – влаштувала конкурс

Аліна Гросу – популярна українська виконавиця різних пісень. Нещодавно поділилася результатами конкурсу, який проводила для своїх фанів. Всі деталі в статті.

Так, на своїй сторінці в Instagram Аліна Гросу оголосила результати свого конкурсу на найкращий переклад пісні “АБРАКАДАБРА”. Зірка зазначила, що її шанувальники дуже талановиті й вона не очікувала такої кількості цікавих варіантів.

Зірка прийняла рішення, що ознайомиться з кожною пропозицією перекладу пісні, але зараз зі своєю командою хоче нагородити двох учасників конкурсу, адже не знайшли 100% варіанту перекладу. Аліна вирішила зробити мікс одразу трьох текстів, один із яких її. Щиро сподівається, що зможе вразити своїх фанів народженням нового хіта.

На світлині Аліна Гросу показала себе у вишуканій, чорній, приталеній сукні з вирізом на декольте. Доповнила шикарний образ довгими чорними рукавицями та підкрученими кучерями на голові. Давно підписники не бачили такого стильного лука у своєї улюблениці.

Нагадаємо, що із самого дитинства маленька дівчинка пробивала свій шлях у світ українського шоу-бізнесу. Учасниця масштабних конкурсів “Пісня року” та “Дитяче Євробачення”.

З 2017 року повністю змінила свій напрямок в музиці й стала випускати більше танцювальних треків. Успіх та популярність не забарилися. Згодом відеокліпи на сингли зірки стали набирати мільйони переглядів на YouTube.

Продовжує свою творчу діяльність, а от за власне особисте життя після стосунків з Романом Полянським вирішила ділитися менше. Артистка зазначила, що виставляти свої відносини на показ було величезною помилкою. Але віримо, що зірка знову зможе зустріти своє справжнє щастя.

Схожі статті

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.