Не тільки бойові мистецтва: зірка 1+1 Людмила Барбір має безліч улюблених хобі – танцює просто неймовірно

Телеведуча 1+1 Людмила Барбір має безліч улюблених занять та хобі. Як проводить вільний час зірка? Якому виду спорту надає більшу перевагу? Поговоримо в нашому матеріалі.

Людмила Барбір багатогранна особистість, проте ніхто не міг подумати, що така тендітна та вишукана жінка може обрати такий серйозний бойовий вид спорту – айкі-дзюцу та айкідо.

Телеведуча 1+1 пояснила, чому зробила вибір на користь такого нетипового хобі. Спочатку  айкі-дзюцу слугувало для способу самозахисту, а потім продовжила займатися та розвивати свої навички для знімань у кіно.

Людмила Барбір розповіла, якими бойовими мистецтвами займається

Зірка відверто поділилася, чому вирішила стати такою войовничою та присвятити своє життя вивченню бойових мистецтв. За совами жінки, в її житті трапилася неприємна ситуація. На неї вночі напали й пограбували, після цього було прийняте тверде рішення, що треба вміти захищатися. Для цього обрала айкі-дзюцу, з якого має чорний пояс та айкідо.

Далі продовжила тренування для того, щоб вміло використовувати свої навички під час знімань у фільмах. Не приховує, що таке нетипове заняття для дівчат допомагає тримати своє тіло в тонусі та гарній фізичній формі.

Але і це ще не все. У 2019 році Людмила Барбір стала учасницею головного танцювального шоу “Танці з зірками”. Партнером, наставником та головною підтримкою став Дмитро Жук.

Людмила Барбір і Дмитро Жук

В першому прямому ефірі Людмила своїми пластичними та граційними рухами заявила, що вміє не тільки бути войовничою, а й тендітною, слабкою та ніжною. Танці допомогли розкрити жінку з нової, цікавої сторони. Пара в дев’ятому випуску, на жаль, покинула проєкт.

Схожі статті

Залишила Ані Лорак без роботи і вижила її зі сцени? Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

15 років тому публіка здебільшого порівнювала Ані Лорак та Тіну Кароль. Подейкували, що остання намагається вкрасти успіх у своєї колеги, і навіть і нібито позичила в неї свій псевдонім.