Хто чоловік 47-річної Наталії Могилевської? Співачка вперше розкрила, з ким живе насправді: “Так, він зі мною”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська розповіла про свого таємного коханого, з яким почала жити у 2022-у. Усі деталі в нашій статті.

Тривалий час про бойфрендів Наталії Могилевської в мережі не було жодної інформації. Артистка не поспішала розкривати особистості своїх обранців, і лише інтригувала фанатів різноманітними імовірними романами. Однак, 2022-го все кардинально змінилося.

Наталія Могилевська поділилася особистим - де живе зірка?
Хто чоловік Наталії Могилевської

Навесні минулого року Наталія Могилевська зізналася, що в її житті з’явився чоловік, якому вона змогла довіритися, якого покохала і який став для неї великою підтримкою. Таємничий коханець зірки їздив з нею у найгарячіші точки, щоб вона могла виступити для військових, а також допоміг їй евакуювати сестру, що мала от-от народити.

Хто чоловік Наталії Могилевської

Але і на цей раз Наталія Могилевська вирішила зберегти особистість свого чоловіка в секреті. Хіба що пізніше вона зізналася, що знайома з ним вже 20 років. Деякий час чоловік проживав за кордоном, але зараз знаходиться в Україні і живе під одним дахом з новою коханою. Ба більше, раніше він намагався ініціювати стосунки артисткою, але був занадто вимогливим до своєї обраниці, а тому Могилевська не дала йому шансу. Співачка була зосереджена на своїй кар’єрі, отже ті стосунки були не можливими.

Зараз Наталія не приховує, що він відіграє дуже важливу роль у її житті: не тільки в особистому, але й творчому.

“Насправді я була в таких місцях, куди відмовилися їхати мої музиканти. І єдина людина, яка мене туди повезла, із яким я була поруч, хто мені допомагав і захищав мене, тому що ми знаєш були в таких гарячих точках – це чоловік, тому так, він зі мною”

При цьому артистка вже ділиться своїми сподіваннями, що навчиться не тільки бути коханою жінкою, але й хорошою мамою.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?