Ведуча шоу “Все буде добре” Надія Матвєєва травмувалася на зйомках: рятували ситуацію всією командою

Знаменита українська телеведуча Надія Матвєєва повідомила про те, що травмувала своє обличчя під час зйомок. Чи вдалося зірці продовжити свою роботу?

Знаменита українська телеведуча Надія Матвєєва працює на українському телебаченні більше 10 років. Зірка присвятила себе програмам пізнавального та розважального характеру, які глядачі могли побачити вранці та посеред дня.

Надя Матвєєва розкрила секрет стрункості
Надя Матвєєва травмувалася на зйомках

Не дивлячись, на здавалося б комфортну та спокійну роботу, у Надії Матвєєвої є серйозна витримка та воля, і нещодавно вона це продемонструвала.

Надія Матвєєва травмувалася на зйомках

Так, знаменитість оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому показала, як травмувалася під час зйомок. Постраждала найголовніша частина тіла Надії, яка їй необхідна для роботи — обличчя. На лобі телеведучої з’явилася велика рана.

Надія Матвєєва травмувалася на зйомках

Врятувати ситуацію намагалися усією командою. Одні працівники робили все, аби пришвидшити загоєння, а візажисти маскували травму. Тим часом сама Надія Матвєєва взяла себе в руки та продовжила працювати, як ні в чому не бувало, показавши всій країні, що вона справжній професіонал.

Нагадуємо, що позаминулого року телеведучій вдалося серйозно здивувати своїх шанувальників. Тоді вона вперше розповіла про те, що знаходиться у серйозних стосунках з чоловіком, який молодший за неї на 20 років.

Ба більше, цей роман зайшов настільки далеко, що пара активно планувала свій шлюб. Зірка буквально сяяли від щастя, що передавалося навіть через екрани. Звісно, після початку повномасштабної війни в Україні телеведуча не ділилася інформацією особистого характеру, адже користувачам було не до цього.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?