“Все своє життя паразитувала”: Режисер Полякової Олег Боднарчук різко висловився про її творчий шлях

Оля Полякова дуже відома та популярна співачка, яку дуже полюбили українці через її запальний характер та неймовірний тембр голосу. А також життя Полякової та її стосунками з колегами також не залишаються непомітними.

Українська королева ночі достатньо часто потрапляє у скандальні ситуації, оскільки має вміння постояти за себе та завжди може гостро відповісти. Проте сама Оля майже ніколи не починає сварки сама. Тому, всі її грубощі – це лише захисна реакція. А, як відомо, за себе постояти Полякова вміє. Це можна добре побачити на шоу “Дорослі дівчата”, де жінка може відверто розповісти все, що відбувається в її житті та навіть не приховуючи подробиць.

Оля Полякова

Співачка не часто погоджується на інтерв’ю, проте іноді таке з нею трапляється. І саме через свою останню розмову з Раміною, Полякова натрапила на критику з боку відомого режисера Олега Боднарчука й не тільки. Річ в тому, що інтерв’ю пройшло в такому форматі, ніби-то артистка говорила сама з собою та зі своєю командою. А от сама Раміна встигла поставити Олі лише три питання. Те, що інтерв’юерка так сильно піддалася Поляковій, її також не обійшов стороною хейт.

Проте співачці все ж таки дісталось більше. І саме тому нині вся мережа обговорює це незрозуміле інтерв’ю. Так, Олег зовсім не позитивно висловився про творчість артистки та її шлях до успіху.  А також порівняв її творчість з Тіною Кароль.

“Оля все своє життя паразитувала на поганому смаку великої кількості української аудиторії та співала про “шльопки”, “плавочки з булавкою”, виходить,  клоунесу, поставили в один ряд зі співачкою, яка хоча б намагається бути цілісною і складною, а також має у своїй творчості ліричні та глибокі сенси, які зачіпають, а не веселять” – сказав Боднарчук.

А далі у своєму пості в Facebook Олег висловився й про останнє інтерв’ю Полякової, і також не надто позитивно.

“Ви ж бачите, що Раміна задала лише три питання, дві години Оля  розповідала те, що хотіла, відповідаючи сама на свої питання. А потім до цього  інтерв’ю підключили продюсера Полякової, і це було ух, як цікаво і неординарно. Потім подругу-волонтерку. Тобто, пристрасті дійшли до апофеозу” – висловився режисер.

Але згодом його висловлювання дійшло до вуст самого продюсера Олі й він також не залишився осторонь цієї події.

Схожі статті

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?

Мама трьох дівчаток: Лілія Ребрик вразила яскравими образами – на роботу, свято та на кожен день

Півтора місяці тому телеведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку. За цей час зірка встигла привести себе у форму та вийти на роботу на неповний день.

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.