Молода дружина Віктора Павліка розсекретила точну суму ринопластики: витратила на ніс сотні тисяч гривень

Катерина Репяхова багато років тому вийшла заміж за народного артиста України Віктора Павліка, який є старшим за неї набагато років. І саме через цей факт, дівчина стала відомою блогеркою.

Катерина молода, амбіційна та достатньо розумна жінка, яка почала заробляти на власному блозі, де вона висвітлює історії зі свого приватного життя. Тому, жінка не соромиться ділитися своїми новинами та бути відвертою зі своїми підписниками.

Катя Репяхова

А, як відомо, зараз люди люблять відвертих блогерів, тих, які можуть показати своє життя таким, яким воно є. Тобто, звичайні ритуали з життя будь-якої людини. Це цікаво, це чесно, і саме це приваблює увагу глядачів. У Каті велика аудиторія, яка дуже полюбила жінку і саме тому, за нею слідкують багато дівчат, які є молодими та хочуть отримувати якусь корисну інформацію. А Катерина її надає.

Так, ще давно жіночка почала ділитися з підписниками своїм бажанням змінити свою зовнішність. На той момент Катя хотіла прибрати друге підборіддя, зробити ринопластику та мамо пластику. А згодом, жінка подумала, що хоче вколоти філер в губи аби їх збільшити. На те, щоб розповісти такі новини для публіки, треба наважитись ще, але Репяховій не бракує сміливості та відвертості.

Так, нещодавно Катерина збільшила губи, і це досить здивувало підписників, але результат вийшов гарним. Та наступним кроком була саме пластика. На цьому тижні Репяхова вже лягла до лікарні та зробила собі пластику носа й процедуру пов’язану з підборіддям.

Спочатку Катя показала, як вона відходить від наркозу та як виглядає. А ось з часом дівчина вже показала як було і як стало. Але пов’язку Репяховій ще не дозволили зняти. Дружина Павліка вже вдома, але повністю вона ще не відійшла від процедур. Та вже встигла поділитися всіма подробицями процедур.

Сторіс Каті

Катерина виклала сторіс, де розповіла, яку суму їй довелося заплатити, і вона немаленька. Якщо казати у гривневому еквіваленті, то операція коштувала 148 тисяч гривень.

Схожі статті

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.