38-річна Тіна Кароль поїхала до Дана Балана та вразила неочікуваним зізнанням: “Це мій вибір”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль дала ексклюзивне інтервʼю в Молдові, в якому розповіла про свої творчі плани. Чому зірка не буде перекладати свої російськомовні пісні?

Як відомо, протягом року найпопулярніша співачка України Тіна Кароль активно гастролює країнами світу. Мета туру досить проста і знайома — збір коштів. Артистка робить не тільки все можливе, аби допомогти батьківщині, але й неможливе: раніше зʼявилялася інформація про те, як за день співачка знайшла автомобіль на передову, а також подарувала житло сімʼї хлопчика, який втратив домівку.

Тіна Кароль вразила неочікуваним зізнанням

Не так давно у рамках свого гастрольного туру Тіна Кароль завітала до Батьківщини Дана Балана Молдови. Сам артист на концерт поп-діви не прийшов, але візит надала його матір Людмила, яка активно ділилася відповідними відеороликами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Тіна Кароль поділилася, які почуття спалахнули до Дана Балана
Тіна Кароль вразила неочікуваним зізнанням

Ба більше, Тіна Кароль була обізнана про присутність Людмили Балан і зі сцени наговорила купу компліментів і виконавиці, і її сину, назвавши його “найкращим чоловіком”.

Однак, візит до Молдови одним концертом не обмежився, і Тіна Кароль також дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла, чому не перекладає свої російськомовні пісні.

“Це мій вибір. Не всі вони перекладаються. Особливо, маніфестово-ліричні. Це дуже складно. Хоча я бачила класні переклади. Я б зробила так, але не знаю”, – зазначила співачка.

Поп-діва підкреслила, що вона втрачає шанувальників через небажання співати російською, однак це не вплине на її рішення.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Дан Балан публічно підтримав Україну. Також музикант видалив зі свого каналу останню пісню, яка була виконана російською та перезапустив її румунською мовою.

Тіна Кароль таємно придбала квартиру для дитини та розкрила свою таємницю
Тіна Кароль вразила неочікуваним зізнанням

Пізніше стало відомо, що Дан на момент вторгнення знаходився в Києві і впродовж декількох тижнів намагався виїхати в Молдову, де мав вести захід за контрактом. Балан не давав жодних коментарів стосовно ситуації, в якій опинився, однак дані про його місцезнаходження потрапили в мережу через організаторів Національного відбору Молдови на Євробачення.

Схожі статті

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.