Оля Полякова пише коментарі Максиму Галкіну під фотографіями у соцмережах: коли зірки встигли стати друзями

Зірки дуже часто зав'язують між собою дружні стосунки, і якщо спочатку це багатьох дивує, то згодом люди почали цікавитися хто ж є друзями у зірок.

Загалом коли люди стають старшими, вони все менше вміють заводити дружні стосунки, оскільки, як правило, у людей 25+ вже є своє дружнє коло. І ці друзі вже стали набагато більше ніж просто товариші. А та дружба, яка існує більше 7-ми років, скоріше за все продовжиться ціле життя.

Але бувають і винятки, бо всі ми різні й у кожної  людини свій рівень комунікації. Хтось взагалі не вміє заводити друзів, у когось їх десятки, тож, все це дуже індивідуально. Варто розуміти, що друзі – це родина, яку ми обираємо відомо та самостійно, і цей вибір має бути правильним, інакше потім буде боляче і неприємно. А знайти таких людей доволі важко, це як знайти кохану людину, щастить один раз з десяти.

Полякова з Єфросиніною

Так, наприклад через шоу-бізнесу заведено думати, що там дружби існувати не може, тому в неї найчастіше не вірять. Оскільки є думка, що у сфері медіа лише заздрість та конкуренція. Але є багато прикладів зіркової дружби та простих гарних відносин, з повагою.

Прикладом є українська королева ночі Ольга Полякова. По-перше, вона дуже близько дружить з Машею Єфросиніною, з нею у жінки навіть є спільний You-Tube канал “Дорослі дівчата”. Там жінки обговорюють дуже особисті теми, та їх підтримують українки, які постійно дивляться нові випуски.

Коментар Полякової

А також Оля має достатньо гарні стосунки з іншими колегами. Наприклад з Максом Галкіним. І цьому є підтвердження. Днями, Полякова написала коментар під фотографією Макса, а це свідчить про те, що між собою вони спілкуються доволі добре.

Тож, виходить, що Оля підтримує Галкіна, який, до речі, з самого початку повномасштабної війни допомагає Україні.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.