“Не хвилюйся, у мене пухлина”: вдівець Руслани Писанки зі сльозами на очах розповів, як вона обманула його

Чоловік покійної акторки Руслани Писанки Ігор Ісаков вперше розповів, як покійна дружина намагалася зробити свій відхід комфортним для чоловіка і заради цього обманула його.

16 липня 2022 року  український шоу-бізнес приголомшила новина про смерть Руслани Писанки. Акторка зберегла свій діагноз в секреті, а тому колеги були у розпачі: вони не змогли поговорити з легендою востаннє, підтримати її, попрощатися. Однак, Руслана зробила це лише з найкращих намірів, адже навіть свого коханого чоловіка Ігоря Ісакова намагалася повністю відгородити від такого стресу і захищала його серце від потрясіння.

Вдівець Руслани Писанки розповів, як вона обманула його

Руслана Писанка із чоловіком
Вдівець Руслани Писанки розповів, як вона обманула його

Нещодавно вдівець Руслани писанки дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, новину про діагноз своєї дружини, як вона поводилася у цей момент. Під час розповіді Ігор не зміг стримати сліз.

“Каже: “Ігорюша, не хвилюйся, все добре, у мене пухлина. Лікарі сказали, що все операбельно, все зробимо і все буде добре”. Я настільки повірив її словам, що я навіть коли читав діагноз, коли прийшов вже цей листочок з діагнозом для того, щоб я міг поїхати до неї, я читав, що це вже було палеактивне лікування. Я хотів мабуть, чи не хотів, чи не розумів… Та розумів все, але не хотів розуміти цього. Я настільки вірив Русі…”

Перед тим, як поїхати до своєї коханої Ігор склав багаж, у який входили різноманітні побутові предмети, а також перуки. Коли Ісаков дістався Німеччини, він підстриг свою красуню-кохану, і лише згадка про це довела його до сліз.

Зараз Ісаков живе у їхньому з Русланою будинку, який вони колись звели для спільного життя. Проживає він разом з їхнім улюбленцем Котом. Пухнастик вірно та відчайдушно чекав, коли повернеться його родина.

Чоловік Руслани Писанки показав, як виглядає після втрати
Вдівець Руслани Писанки розповів, як вона обманула його

У маєтку герой нашої статті не збирається нічого змінювати, адже кожен закуточок і кожен квадратний метр має залишитися саме таким, яким його полишила Писанка.

Від втрати Ігор Ісаков неоговтався навіть трішки. Чоловік намагається оточити себе предметами та атмосферою, які б не говорили йому про відсутність коханої дружини. Однак, це допомагає слабко. До смерті Руслани не можуть звикнути ні її друзі, ні колеги, ні шанувальники, адже усім ввижається, що вона досі з нами.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.