Стала мамою: колишня Остапчука Христина Горняк на руках з малям здивувала новиною – бавитиме доньку

Колишня дружина шоумена, телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк повідомила радісну звістку. Невже жінку можна вітати зі статусом молодої мами?

Доля – непередбачувана, тому завчасно знати про події майбутнього нам не вдається. Родина нерідко стає найважливішою у нашій реальності й виховати свідомих, самостійних особистостей здатна далеко не кожна пара.

Зірковий шлюб Христини Горняк та Володимира Остапчука розійшовся по швах у 2022 році на фоні всіх чуток про негаразди в їхній сім’ї. За період свого проживання колишні закохані не нажили спільних діточок. Чи то, на щастя, чи то ні, але Христина зізнається, що вже готова до виховання свого малюка.

Хто зайняв місце Остапчука у серці Горняк
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Нещодавно підписники нотаріуса дізналися радісну звістку і привітали жінку з таким довгоочікуваним поповненням. Про що йде мова? Розповідаємо.

Колишня Остапчука Христина Горняк на руках з малям здивувала новиною

Instagram-блог Горняк детальніше знайомить нас з цією особистістю, яка донедавна ніколи не була публічною. Жінка не змогла стримати свою радість від останніх подій і такою душевністю поділилася зі своєю аудиторією.

Так, Христина дійсно відчула смак материнства, але від статусу хрещеної мами. Колишня Остапчука продемонструвала, як з обережністю, ніжністю та любов’ю тримає маленьку крихітку та запитала, чи личить їй бути “матусею”. Юзери соціальною мережі привітали її, тому тепер з нетерпінням очікують, коли нотаріус народить свого первістка.

“Боже, це такі емоційні моменти. На початку в мене почали проступати сльози, від розуміння, що я на руках тримаю маленьку Людину, яка тільки починає свій шлях”, – поділилася Христина.

Колишня Остапчука Христина Горняк на руках з малям здивувала новиною

Також показала світлину свого кума, з яким стали батьками красуні, яку назвали незвичним ім’ям – Єсенія. Тож, бажаємо героїні нашого матеріалу якнайшвидше знайти вірного, люблячого, успішного чоловіка, який втілить її мрію мати своїх дітлахів та міцну родину.

Христина Горняк показала свого кума

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.