Незмінний суддя “Танців з зірками” Владислав Яма зізнався, яку має фобію: дитинство залишає свої відбитки

Владислав Яма відомий український хореограф, танцівник і незмінний головний суддя танцювального шоу "Отакої: Владислав Яма розповів про свою дивну фобію, яка разом з ним з самого дитинства - фб з зірками". Якого люблять за свій неймовірний талант і вміння бути в центрі уваги.

Кожна людина в нашому житті має власні страхи, фобії та опасання і це абсолютно нормально, адже ми всі живі істоти, які відчувають, думають та хочуть себе проявляти. Психологи одностайно кажуть, що всі наші блоки та страхи йдуть з самого дитинства. Але не завжди буває так. Ми можемо вже у свідомому віці потрапляти у такі ситуації, які породжують у нашій підсвідомості певні блоки, через які ми не можемо самостійно перешагнути й подолати їх.

Влад Яма похвалив сам себе
Влад Яма

Дійсно, кожна людина це окремий вимір, глибини якого навіть він сам не знає, і це також є досить великою проблемою. Тому що страх він відображається як тілесний затиск і психологічна заборона. З цим треба працювати і вирішувати це, якщо вам заважає жити певний страх.

Але інколи наші фобії бувають геть безпечними, адже часто люди можуть боятися комах, темряви, певних звуків, і це не є великою проблемою. От, наприклад, Влад Яма також має певну фобію, яку він отримав ще у дитинстві. Про свій страх він розповів на шоу “Хто зверху” Лесі Нікітюк у грі “Правда чи брехня”.

Виявляється, Владислав боїться котів, оскільки колись в дитинстві на нього напала кішка і травмувала своїми кігтями йому все тіло. Таких ситуацій у житті Ями було ще кілька. І вже після цього його психосоматика блокує будь-які думки, розмови та контакт з котами.

Яма на шоу Хто зверху?
Яма на шоу Хто зверху?

Звісно, це не найбільший страх у його житті, але й ця фобія також впливає на його життя. Виходить, що у Леона ніколи не буде домашнього улюбленого пухнастика вдома, бо його татко не переносить котів поряд із собою.

Схожі статті

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.