Віктора Павліка покарали за скандальний пост його молодої дружини Репяхової: правоохоронці нагрянули відразу

Нещодавно молода дружина Віктора Павліка знову потрапила у гучний скандал, але на цей раз наповню втягнула у нього свого благовірного. Що сталося і які наслідки?

Ввечері 16 травня Віктор Павлік та його молода дружина Катя Репяхова неабияк оскандалилися через опубліковане відео. Так, на особистій сторінці дівчина в соціальній мережі Instagram з’явився ролик, в якому вона показала, як їде разом з чоловіком південним мостом в Києві. За кадром Катерина заявила, що ця поїздка була подарунком для неї. Але преса та користувачі одразу ж зацікавилися доволі скандальним нюансом: у Віктор Франковича перепустки, якою він хизувався на камеру не повинно було бути.

Віктора Павліка покарали за скандальний пост його дружини

Молода дружина Віктора Павліка показала свій розкішний маєток на тисячу кв метрів
Віктора Павліка покарали за скандальний пост його дружини

Катерина одразу ж видалила оприлюднений компромат, але не встигла зробити це непомітно. Відеоролик одразу ж розлетівся мережею. А зараз блогерка вже активно скаржиться на те, що хейтери не дають її сім’ї спокою.

Не обійшлося і без спілкування з українською поліцією, яка навідалася до Віктора Франковича та вилучила в нього перепустку, що наробила так багато шуму.

Віктора Павліка покарали за скандальний пост його дружини

“Ні обіцянок, ні пробачень. Все сталося само собою. Поліція Києва вилучила спецперепустку у співака Віктора Павліка, який до цього хизувався нею в соцмережах, проїжджаючи один із мостів столиці”

При цьому Катерина говорить про те, що отримує велику кількість як гнівних коментарів та повідомлень, так і певну підтримку від своїх шанувальників, а також близьких людей.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Віктор Павлік не покидав її територію і активно гастролював різними областями. Чоловік бере участь у благодійних заходах та співає у прифронтових зонах. Катерина після 24 лютого декілька разів виїжджала за кордон, але кожного разу підкреслювала, що це було туристичною подорожжю, а не евакуацією.

Війна здебільшого не порушила планів подружжя, хоча і посунула їх на доволі великі терміни. Катерина змогла відкрити свій бізнес, а також придбати розкішну автівку, яку мала отримати набагато раніше. Успіхи молодої дружини Павліка, які вона транслювала під час війни, далеко не всім були до вподоби.

Схожі статті

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.

“Не помру, не хвилюйтеся”: Дімопулос розповіла, хто її утримує після розлучення з чоловіком-бізнесменом

Днями стало відомо про розлучення відомої української спортсменки та телеведучої Санти Дімопулос та її чоловіка-бізнесмена. У звʼязку з цим публіка зацікавилася доходами зірки.