Новий канал нарешті показав обличчя того, хто замінить Притулу біля Лесі Нікітюк в новому сезоні “Хто зверху?”

Шоу "Хто зверху?" вже понад 10 років продовжує своє існування на Новому каналі, оскільки є цікавим для глядачів та здібне підняти настрій кожному. Й головною заслугою цього є роль ведучих.

З самого започаткування цього шоу його незмінним ведучим був Сергій Притула, й за весь час ніхто так і не замінив його. А от партнерки Сергія навпаки змінювалися дуже швидко. Спочатку це була Оля Полякова, потім Катя Варнава, а згодом і Леся Нікітюк, яка протрималась довше всіх і стала для чоловіка дуже близькою людиною.

Нікітюк згадала, як Притула запросив її на побачення
Нікітюк і Притула

Звісно, коли Леся прийшла на цю роль, вона була не надто досвідченою, але Притула взяв Лесю під своє крило й навчив всім професійним маневрам, які знає сам. І зараз ми бачимо, як з молодої і не досвідченої Лесі Нікітюк виросла найцікавіша ведуча українського телебачення. І зараз Дівчина вже сама веде різні шоу, а це неабияке досягнення – бути відповідальною за повне шоу.

До війни шоу “Хто зверху?” не хотіли закривати і Притула також не збирався уходити з ролі ведучого, але до нашої країни прийшла війна і всі шоу припинили знімати та залишилися лише новини. Але згодом ситуація покращилась і канали вирішили запускати потрохи деякі шоу.

Так і “Хто зверху?” не стало виключенням, але вже зі змінами, оскільки Сергій Притула пішов у політику і відмовився повертатися до розважального контенту, Лесі довелося шукати нового співведучого.

Зараз Новий канал тримає інтригу, але дає підказки, спочатку продюсери розповідали факти про нового ведучого, потім показували літери, які присутні у його імені, а тепер показали й фото. Але не все так просто.

Річ в тому, що продюсери зробили обличчя ведучого з рис різних людей, і там можна побачити багатьох, та врешті-решт ім’я нового ведучого “Хто зверху?” все ще є секретом для всіх.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.