Володимир Зеленський, Антон Птушкін та інші знаменитості, які не побоялися відвідати затоплений Херсон

Херсон – за останні три дні це місто стало героєм, катастрофою, місцем сили, люті, ненависті, взаємодопомоги, рятування життів, притулком для душ та справжнім показником людяності і сили українців.

Неможливо жодними словами описати всі масштаби катастрофи, яку росіяни принесли у Херсон, Нову Каховку та ще у 80 міст Херсонської області. Ніхто і ніколи не думав, що місцеві жителі колись стикнуться із затопленням, яке сягнуло рівня всесвітньої катастрофи. Гинуть люди, гинуть діти, тварини. Міста просто опинилося під водою. Раніше світовою катастрофою було затоплення Титаніка, а зараз херсонської області.

Катастрофа на Херсонщині

Жах, лють, розпач та неймовірна кількість невинних жертв. Будинків немає, людей немає, тварин із зоопарку та будинків немає. Жахливо пізнавати, що через одну залізяку та хворобу однієї шаленої істоти тисячі людей залишились без всього. А ще декілька тисяч стали янголами на небесах.

Скільки б вони не били по наших містах, наші люди завжди будуть сильніше, жоден схиблений дід не переможе нас, бо ми українці, ми завжди будемо стояти міцно на ногах, навіть під водою. І зараз українці це демонструють. Адже відомо, що у Херсоні дуже небезпечно, але, наприклад, наш президент Володимир Зеленський вже встиг відвідати це героїчне місто.

За словами Зеленського, у Херсоні він відвідав переправу, на якій здійснюється евакуація населення з підтоплених територій.

Зеленський у Херсоні

“Наше завдання – максимально захистити життя й допомогти людям. Дякую рятувальникам і волонтерам! Дякую всім, хто залучений до цієї роботи!” – сказав у своєму зверненні Володимир.

Птушкін на Херсонщині

Також  на Херсонщені вже встиг побувати ведучий, блогер та волонтер Антон Птушкін. Він приїхав з гуманітарною допомогою та заради того, аби зафіксувати всі російські злочини. Це гідно поваги та вдячності.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.