Володимир Дантес показав, які непрості часи настали в його житті: позичає у перехожих 200 гривень

Володимир Дантес відомий український співак, життя якого склалося досить успішно, адже він сав справжньою зіркою українського шоу-бізнесу та YouTube шоу, де він також бере активну участь.

Дантес ще бувши дуже юним прийшов на шоу “Фабрика зірок”. Саме там хлопець зміг заявити про себе на всю Україну. Та справжня зірковість прийшла до нього тоді, коли Наталя Могилевська об’єднала Дантеса та Вадима Олійника в один дует, який мав назву “ДІО.Фільми”.

Дантес зызнався, що змусило його пыти до психолога
Володимир Дантес

Хлопці були молодими й звісно, для них виступати на концертах, знімати кліпи, випускати альбоми було дійсно чимось новим та нереальним. Адже в їхньому житті такого ще не було. І до речі, перші великі гроші, які вони заробляли, також були для них новим етапом у житті. Гурт проіснував багато років, але в певний момент Олійник вирішив пов’язати своє життя з футболом і захотів співати сольно.

Саме з цього й почалась сольна кар’єра Володимира Дантеса. І варто сказати, що він став одним з найпопулярніших українських співаків у своїй віковій категорії. А згодом Володя зійшовся з Надією Дорофєєвою і це також додало йому більшої популярності.

Та зараз все інакше, за останні півтора року українське медіа дуже занепало, оскільки в нашу країну прийшла війна та велике горе. Але зараз все потроху відновлюється й робота за гроші в артистів з’являється. Сфера реклами і телебачення починає відновлюватися, з’являються нові проєкти та реклами.

І саме тому, для артистів також з’являється робота. Так, наприклад, днями Володимир виклав у інстаграм відео, де рекламує мобільний застосунок “HotLine”. І у кадрі йому варто було ходити просто вулиці й позичати у перехожих 200 гривень.

Дантес у рекламі
Дантес у рекламі

Тож, таке відео при перегляді може викликати дисонансні думки, але це лише була гра за прописаним сценарієм, тож, з фінансами у Дантеса все добре.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?