Екс-дружина Остапчука відповіла, чи підтримав зірка її після звістки про важку хворобу: кохання і не було?

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла, чи підтримав її якось телеведучий після новини про важку хворобу. Усі деталі в статті.

Минулого року популярний український телеведучий Володимир Остапчук вразив новиною про те, що розлучається зі своєю другою дружиною Христиною Горняк.

Подружжя так і не розповіло пресі, що ж насправді сталося у їхніх стосунках. Майно вони ділити не поспішають, а натомість Володимир вже знайшов заміну колишній і почав зустрічатися з молодою журналісткою Катериною Полтавською.

Тим часом у Христини Горняк новини недобрі, адже нещодавно у жінкидіагностували гідронефроз четвертого ступеню (атрофію лоханок лівої нирки). Тривалий час нотаріус навіть не знала про те, що відбувається з її тілом, а вже після обстеження українські лікарі не потішили її вердиктом – Христині прогнозували видалення нирки. Однак лікарі у Відні дали надію і сказали, що орган ще можна врятувати.

Христина Горняк відповіла, чи підтримав її Володимир Остапчук

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Христина Горняк відповіла, чи підтримав її Володимир Остапчук

У зв’язку з новинами користувачі поквапилися дізнатися у хрестини, чи підтримав її Володимир у настільки складній ситуації. І хоча юристу було неприємно говорити на цю тему, вона відповіла чесно, що колишній не зв’язався з нею після отриманої новини.

Христина Горняк відповіла, чи підтримав її Володимир Остапчук

Ба більше, навіть деякі друзі проігнорували серйозні проблеми у здоров’ї жінки і не протягнули свою руку. Тим не менш, Христина не хоче ділитися негативом і говорить, що вдячна всесвіту за все, що він їй дає.

Нагадуємо, що нотаріус була другою дружиною Володимира Остапчука і вийшла за нього заміж невдовзі після його розлучення з Оленою Войченко. Подружнє життя пари було оточено скандалами, адже шоумен не міг поладнати з колишньою, мав проблеми у стосунках з дітьми і навіть судився з матірʼю своїх спадкоємців.

І лише після розставання з Христиною Володимир вперше за багато років повідомив про те, що усвідомив свою помилку по відношенню до Олени і навіть публічно попросив у неї пробачення. Відтепер телеведучий регулярно їздить у Канаду, щоб бачитися зі своїми дітьми.

Схожі статті

Як виглядають кухні Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської і Вови Ярославського: так живуть “МастерШефи”

Дивовижний факт, але всі домашні кухні суддів "МастерШеф" - Ектора Хіменеса-Браво, Мартиновської та Ярославського виконані в одному стилі. Таке почуття, що над ними працював один дизайнер.