Правда чи здогадки? Ширяться чутки, що Надя Дорофєєва вийде заміж за Кацуріна найближчими днями

Роман Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна став справжнім здивуванням, оскільки мало хто розумів на самому початку, що взагалі відбувається у стосунках цього любовного чотирикутника.

Насправді мало хто міг собі уявити, що роман Михайла і Наді зможе стати чимось справжнім та серйозним. Але це виявилось справжнім коханням. І так буває у житті, коли ти багато років живеш з однією людиною, і думаєш, що любиш, а поруч постійно є той інший, якого ніколи у думках навіть не розглядаєш на роль коханого. Проте саме він стає долею.

Надя і Михайло
Надя і Михайло

Загалом все те, що відбувається на любовному фронті людини є справжньою загадкою. Але рішення можна знайти тільки з часом. Любов – це майже єдина річ у житті, яку люди не навчилися контролювати. І саме вона додає у життя складнощів та водночас чудових моментів, які роблять нас і наше життя набагато кращим та яскравішим.

Так сталося між Кацуріним і Дорофєєвою, вони пів життя були друзями, досить часто проводили час разом, але бувши у шлюбах, навіть не здогадувалися про те, що між ними можуть бути такі події і настільки сильні почуття. Але доля сама все розставила на свої місця. Нині вже всі звикли до їхнього союзу і багатьом ця пара закоханих дуже сильно імпонує. Хоча спочатку такого не було.

Дорофєєва іноді виступає на своїх концертах з Мішею, активно ділиться тим, що відбувається у їхньому спільному житті та вже давно не соромиться показувати свою любов до нього. Вони обидва припинили боятися і звертати увагу на думку оточення – саме це і стало правильним рішенням, адже вони обрали себе.

Чутки про весілля Наді і Михайла
Чутки про весілля Наді і Михайла

Та в одному з телеграм каналів, з’явилися чутки про те, що Надія і Михайло найближчими днями збираються одружитися. Поки що цьому немає жодного підтвердження, але якщо на одному з каналів є такі припущення, значить повинна вийти назовні й фундамент цієї новини.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.