Остапчуку не вдалося обвести всіх навколо пальця: 22-річна дружина “спалила”, що він вів корпоратив російською

Володимир Остапчук досить часто потрапляє у гучні скандали та неприємні ситуації, але не завжди через свою емоційність чи необачність. Іноді все складається так, як ніхто не міг би передбачити.

Сьогодні вся інтернет-мережа просто вибухає від нового скандалу за участю Володимира Остапчука, Вєрки Сердючки та гурту “Квест Пістолс”. Оскільки вони потрапили у досить провокаційну ситуацію. Річ в тому, що всі вони були запрошеним гостями на День народження Юлії Буряк. Святкування відбулося на Міконосі. Там, гості просили вести корпоратив як українською, так і російською. Але артистам за це платять гарні гонорари, тому вони не можуть відмовити гостям, тим паче коли це відбувається вже на самому святі.

Українські зірки потрапили у гучний скандал

Нині Остапчука, Сердючку та “Квест Пістолс” просто розривають у мережі, але насправді, вони їхали на свято українських гостей в Одесу і навіть не підозрювали про те, що там будуть росіяни. Адже такими питаннями займаються менеджери, а вони не виконали свій обов’язок і менеджер Остапчука вже звільнений за свою помилку, хоча він працював у нього 6 років.

Оскільки вся ця інформація дуже швидко розлетілась мережею, то дівчина Остапчука вирішила не мовчати, а висловити свою думку та розповісти все як є.

По-перше, Юлія вже розлучена з тим російським олігархом, і про шлюб з ним артисти не знали. Далі Катя сказала, що 95% гостей були українцями. Також згадала про те, що іменинниця з новим чоловіком живе у Швейцарії.

Пояснення ситуації від Полтавської

Так само як менеджер Володимира, команда Сердючки теж нічого не знала про російських гостей. А це означає лише одне – замовники не попередили про присутність росіян на святі й тим самим підставили українських артистів, які просто їхали на роботу в Одесу.

Продовження ситуації

Тож, не варто звинувачувати людей у тому, про що вони ніяк не могли знати і змінити. Нині ми вся дуже гостро сприймаємо подібні новини, але варто довіряти фактам, а не просто пліткам з одного телеграм-каналу. А також не потрібно забувати про те, що бійці на фронті борються не за Україну, де кожен може перегризти іншого через дрібниці, а за єдину, мирну і незламну державу, де люди залишаються людьми у будь-яких ситуаціях.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.