Тіна Кароль вперше зізналася, чому помер її єдиний чоловік Євген Огір: “Я не змогла врятувати”

Після смерті свого єдиного чоловіка Тіна Кароль створила неймовірну кількість хітів, які стали безсумнівно головними композиціями її репертуару.

Свого часу майбутній чоловік Тіни Кароль Євген Огір зміг врятувати її. Артистка не приховувала, що стосунки з її колишнім продюсером складалися вельми погано, і її моральний стан, м’яко кажучи, залишав бажати кращого.

Швидко робочі стосунки переросли любовні і пара прийняла рішення про одруження. Справжня церемонія відбулася на Мальдівах, а після повернення до столиці Тіна та Євген відгуляли гучне весілля, за яким спостерігала уся Україна.

Тіна Кароль вперше зізналася, чому помер її єдиний чоловік Євген Огір

Свого первістка Веніаміна поп-діва народила саме від Євгена. Однак насолодитися щастям батьківства чоловік не встиг. Власне, як і завершити ремонт у будинку, який він зводив для своєї родини.

Тіну Кароль розкритикували за новий образ
Тіна Кароль вперше зізналася, чому помер її єдиний чоловік Євген Огір

Незабаром сімʼя дізналася про страшний діагноз чоловіка — рак шлунку. За цей час продюсер помітно змарнів та схуднув. Однак, не припиняв супроводжувати свою кохану різноманітні заходи, і навіть спілкувався з журналістами. Чоловік не закривався від світу, і навіть знаходячись на самому краю, покликав до себе колишню дружину, щоб попрощатися.

Боротьба за життя Євгена не дала результатів. Знаходячись у німецькій клініці, чоловік попросив у Тіни рушити на концерт, який вона мала дати, а сам тим часом пішов на той світ.

З тих пір ціна не тільки вшановує пам’ять свого чоловіка публічно, але активно інформує публіку про рак, і окрім цього бере участь у найрізноманітніших благодійних акціях.

Тіна Кароль вперше зізналася, чому помер її єдиний чоловік Євген Огір

“Благодійною діяльністю я займаюся вже 9 років. З мрією та надією, що мені вдасться врятувати багато життів, тому що життя важливої людини в моєму серці, я не змогла врятувати”, – свого часу зазначила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм і додала, що свою благодійну діяльність вона присвячує своєму покійному чоловіку.

Рівно 10 років Тіна Кароль не перебувала в офіційних стосунках з жодним чоловіком. Євген залишається для неї канонічною фігурою, адже він зміг не тільки допомогти їй розірвати коло, що могло коштувати її життя, але навіть після своєї смерті надихав, а також мотивував йти вперед.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.