Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан кинула Заливако і розповіла, чи спілкується з екс-чоловіком політиком

Переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан до участі в реаліті-шоу перебувала у відносинах з екс-головою Офісу президента три роки й це стало несподіваним сюрпризом для українських телеглядачів.

Учасниця 11 сезону романтичного проєкту “Холостяк” Анна Богдан з першої хвилини своєї появи на зніманнях не приховала, що перебувала в шлюбі з відомим політиком та юристом Андрієм Богданом. Для пересічних громадян це стало неочікуваністю, адже чоловік у своїй біографії не вказував, що був двічі одруженим громадянином.

Звичайно прихильників шоу зацікавило, чи спілкується Анна зі своїм першим чоловіком, а також не могли не поцікавитися в дівчини, яку реакцію викликала новина в її колишнього про участь в шоу. Однак турагентка запевняє – нині зв’язок вони не підтримують, тому думку щодо цього не знає.

Анна Богдан розповіла, чи спілкується з екс-чоловіком політиком

В мережі зазначено, що політик Андрій Богдан до 2019 року перебував у шлюбі з жінкою Ольгою, яка подарувала йому чотирьох дітей, всіх доньок: Вікторію, Анастасію, Катерину та Софію. Героїня нашого матеріалу розповіла, що три роки вони будували стосунки, півтора з яких – прожили в офіційному статусі подружжя.

Нагадаємо, що після розлучення Анна Богдан пішла шукати свою долю на романтичному проєкті “Холостяк-11”. Після перемоги в шоу, Анна та Михайло демонстрували ідилію в стосунках на просторах соціальних мереж, однак згодом дівчина розчарувала публіку, повідомивши про власне рішення, розірвати стосунки з коханим.

Заручені Анна Богдан та Михайло Заливако злилися у весільному танці
Анна Богдан та Михайло Заливако

Юзери не зрозуміли цієї заяви й ба більше, невпинно намагалися вияснити причину такого раптового розірвання любовного союзу, однак Анна не наважилася розповісти, що стало поштовхом до такого кроку.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?