Єдиний син Софії Ротару похизувався особистими контактами з президентом Зеленським: багаторічне спілкування

Єдиний син легенди української естради Софії Михайлівни Ротару Руслан вперше розповів про те, у яких стосунках знаходиться з президентом України Володимиром Олександровичем Зеленським.

Після того, як з життя пішов голова сімейства Ротару Анатолій Євдокименко, відповідальність за родину та бізнес лягла повністю на плечі єдиного сина Софії Михайлівни та її покійного чоловіка Анатолія Руслана. Спочатку шанувальники боялися, що артистка взагалі не повернеться на сцену, адже взяла доволі тривалу паузу в кар’єрі. Але вже незабаром вона повернулася і варто відмітити, що з абсолютно оновленим репертуаром. Руслан не просто впорався з обов’язками, але й дав друге життя кар’єрі своєї матері.

Варто відзначити, що в цьому йому допомагала кохана дружина Світлана, яка повністю змінила гардероб легенди радянської естради.

Єдиний син Софії Ротару Руслан зізнався, що спілкується з президентом Володимиром Зеленським

З тих пір ставлення до спадкоємця артистки також змінилося. Шанувальники усвідомили, що в руках Руслана зосередилося управління усім, а отже від нього залежать концерти, тури, кліпи тощо. І звісно, інтерес до його персони підвищився.

Син Ротару привітав дочку
Єдиний син Софії Ротару зізнався, що спілкується з президентом Зеленським

Руслан не надто активний в соціальних мережах, і тим не менш підтримує зв’язок з аудиторією через Instagram. Зокрема навіть відповідає на цікавлячі фанатів питання.

3 роки тому один із підписників поцікавився в Євдокименка, чи сумує він за Кримом і як ставиться до президента України Володимира Зеленського.

Коментуючи запитання про Зеленського, Євдокименко підкреслив, що не цікавиться політикою.

“Я далекий від політики, але ставлюся з повагою до нашого багаторічного спілкування”, –написав він.

Що ж стосується Криму, то Руслан одразу відповів, що дуже рідко буває на півострові, що пояснюється вельми просто.

Нагадуємо, декілька років в мережі активно пліткують про те, що Софія Ротару намагається позбавитися від свого готелю в Ялті. Зірка продає приміщення, однак складнощі з продажем виникають через високу ціну на нерухомість. Бажаючих її придбати не так багато. Доля цього майна після початку повномасштабної війни в Україні невідома, адже Софія Михайлівна не говорила, що зараз відбувається з готелем.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.