Володимир Дантес вперше прокоментував свою роботу на російському телебаченні: “Запропонували мільйон рублів”

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес вперше розповів правду про роботу на російському телебаченні й чи отримує за це хейт від української публіки.

Після нашумілого розлучення зі співачкою Надею Дорофєєвою, кар’єра Володимира Дантеса стрімко пішла в гору, адже нові треки набирають великих переглядів, а сам Дантес запевняє, що зупинятися на досягнутому не збирається.

Новий хіт “Чуєш” стоїть в рекомендаціях переглядів від дня релізу, адже у відеокліпі взяла участь ще й нова кохана Даша Кацуріна, яка дуже переживала під час знімань.

Нещодавно Володимир Дантес надав відповіді на цікаві питання від користувачів та викрив деякі незнайомі факти зі своєї кар’єри. В новому інтерв’ю для YouTube-каналу Жені Яновича, Дантес вперше відверто розповів про роботу на російському телеканалі.

Володимир Дантес віддав свою Tesla волонтерам
Володимир Дантес вперше прокоментував свою роботу на російському телебаченні

Женя Янович процитував неприємний коментар про самого Дантеса від одного глядача програми телеканалу П’ятниця – “Еда, я люблю тебя”, де Володимир працював ведучим.

Інтерв’юер поцікавився, чи був хейт та невдоволення від української публіки про роботу в проєкті, до речі, який робили самі українці для російського телеканалу. Дантес зауважив, що канал П’ятниця взагалі складався на 80% з наших людей.

“П’ятниця взагалі складалася на 80% з українців, сам телеканал складався. Всі, хто з плюсів, хто раніше з Нового каналу, така була коаліція”, – розповів Володимир.

Євген поцікавився, як часто “прилітає” від наших пересічних громадян за таку діяльність в минулому. Втім, шоумен запевняє, що не стикається з невдоволенням за його роботу в росії.

“Взагалі не прилітає. Ти перший, хто згадав про це, дякую тобі”, – відповів Дантес.

Запевняє, що в той момент не стикався з непорозуміння від пересічних громадян. Ба більше, розповів, що за три роки знімань команда сказала не згадувати взагалі за Україну, на що Дантес відреагував вкрай негативно. Після того, було запропоновано зняти програму в Криму за мільйон рублів й Володимир з впевненість відмовився.

“Потім нам ще один раз, перший і останній запропонували зняти програму в Криму й запропонували кожному по мільйону рублів, ми сказали: “Дякуємо, до побачення”. І це так закінчилося”, – зазначив співак.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.