“Залюбки б прийшов”: Володимир Дантес відверто заговорив про весілля Дорофєєвої та Кацуріна – почесний гість

Відомий співак та колишній чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес, попри нові стосунки, згадує за першу дружину через чутки в мережі та незручні питання від представників преси.

Одна з найпопулярніших пар в історії українського шоу-бізнесу стала Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої, тому й не дивно, чому реакція публіки на їхнє розлучення у 2022 році була такою бурхливою.

Днями відбувався реліз нового треку Дантеса “Чуєш”, де головним посиланням пісні стали звертання співака словами: “Я тебе забув”, ймовірно натякнувши, що відпустив минулі стосунки й починає нове життя. Однак, як до кінця можна все забути, коли публіка та представники ЗМІ викривають нові цікаві деталі зі спільного минулого.

Нещодавно артист в ефірі радіостанції “Наше радіо” відреагував на нові чутки, які ширяться мережею про весілля Наді Дорофєєвої та нового коханого, ресторатора Міші Кацуріна. Неочікувано для всіх, але Дантес заявив, що залюбки б прийшов на весілля до цієї пари. Ба більше, переконує, за 16 місяців після розриву стосунків, романтичних почуттів до колишньої у нього не залишилося ніяких.

Володимир Дантес зізнався, чому не пішов на фронт
Володимир Дантес відверто заговорив про весілля Дорофєєвої та Кацуріна

Наразі в знаменитості нові стосунки з Дашею Кацуріною, до речі, з колишньою дружиною нинішнього бойфренда Наді, тому переконує, застрягати в минулому не прагне та вдячний ексдружині за спільні прожиті роки.

“Я б залюбки прийшов, якщо мене запросять. Коли ти живеш новим життям, коли дивишся на світ ширше, можна відімкнути негатив та біль”, – прокоментував Дантес.

Володимир Дантес відверто заговорив про весілля Дорофєєвої та Кацуріна

Нагадаємо, що днями Володимир Дантес прокоментував роботу на російському телеканалі П’ятниця й відверто зазначив, що хейту за це наразі не отримує. Розповів, що тоді команда каналу на 80% складалася з українців. Чоловік з початку повномасштабної війни перейшов на україномовний лад та пише хіти, виключно українською.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.