Олена Зеленська розповіла правду про освіту 18-річної доньки Олександри – “Можливість розправити крила”

Перша леді України Олена Зеленська нарешті вирішила розсекретити, який напрямок в професії обрала 18-річна донька Олександра для вступу до українського вишу.

Президентське подружжя наразі переживає один з найскладніших періодів в житті, адже на їхню долю припало правління країною в нове становлення нашої історії.

Олена Зеленська зізнається, що має змогу бачити чоловіка на роботі, однак зустрічі з дітьми є досить “епізодичними”. Звичайно, нащадкам не вистачає часу проведеного з батьком, однак розуміють – це вимушена міра.

Досить довгий час перша леді не наважувалася відкрити таємницю, на кого вступила їхня донька Олександра, лише зазначала, що для цього обрала український виш. В новому інтерв’ю жінка розсекретила таємницю і розповіла, що донька навчається на юридичному факультеті.

Олена Зеленська розповіла правду про освіту 18-річної доньки Олександри

Каже, це був її власний вибір, адже протягом 5 років батьки вели перемовини з дівчинкою про вибір майбутньої справи життя, постійно повертаючись до цієї теми. Звичайно, не обійшлося без довгих дискусій та зважень всіх “за” та “проти”.

Коли прийшов час робити вибір, це був один з варіантів, які батьки пропонували Саші. Дівчина подавала документи до різних спеціальностей, а потім з них обрала юридичний напрямок.

Олександра Зеленська
Олена Зеленська розповіла правду про освіту 18-річної доньки Олександри

Зеленська зізнається, що вважає вибір доньки більш ніж вдалим, адже бачить, як та горить у вивченні юридичних справ. Сподівається, що вона продовжить свою дорогу та з жагою далі занурюватиметься у студентське життя. Переконує, що рідні на неї не тиснули, адже хотіли, щоб Олександра мала змогу розправити крила та обрати свій шлях самостійно.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.