Євген Клопотенко розповів, що приготує Володимиру Зеленському в день перемоги: “Наварю 200 літрів борщу”

Євген Клопотенко – провідний шеф-кухар України, який отримав розквіт в кулінарній сфері після проєкту "МастерШеф-5". Розповів, що приготує громадянам та Зеленському на честь нашої перемоги.

Знаменитий кухар, окрім неймовірного таланту приготування шедеврів, має незвичне почуття гумору, особливості в стилі одягу та навіть поглядах на життя. Він створив гідну конкуренцію на проєкті “МастерШеф-5” іншим учасникам і довів, що чогось вартий.

Катерина Велика – одна з найбагатших учасниць розповіла, що вважала його одним з головних конкурентів, проте вороже до чоловіка не ставилася, адже сама отримала чималу аудиторію прихильників та натхнення продовжити готувати з більш професійним рівнем.

Євген Клопотенко приватизував борщ
Євген Клопотенко розповів, що приготує Володимиру Зеленському в день перемоги

В новому інтерв’ю Євген Клопотенко уявив ситуацію: настала довгоочікувана перемога, телефонує Президент України Володимир Зеленський, з проханням приготувати щось особливе для народу на честь перемоги. Кулінарний експерт каже, що нічого не вигадував би, а приготував на вечерю свій смачний, всім улюблений, традиційний борщ для всіх пересічних громадян.

“Є страва одна, яка на перемогу буде найкраща – це борщ. На наступний день, коли ми переможемо у всіх моїх ресторанах буде безкоштовна вся їжа, безкоштовний борщ, безкоштовний алкоголь, я буду всіх пригощати. Я наварю 200 літрів борщу і буду на вулиці всім розливати”, – поділився Клопотенко.

Додав, все віддасть абсолютно безоплатно, аби подарувати настрій українцям за пережиті роки війни. Прагне, щоб в той довгоочікуваний день перемоги кожен відчув смак цієї події якнайкраще.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.