Переможниця “Холостяка-12” Катерина Лозовицька показала бойфренда та повідомила про новий етап стосунків

Переможниця романтичного реаліті-шоу "Холостяк-12" Катерина Лозовицька нарешті показала нового бойфренда публіці та розповіла про наступний етап в їхніх стосунках.

Катерина Лозовицька після завершення проєкту не вважає себе знаменитістю, однак її особисте життя цікавить публіку не менше, чим сучасних українських зірок. Довгий час дівчина не наважувалася показати свого хлопця, однак згодом вирішила відкрити всі таємниці.

Катя зізналася, що в їхніх стосунках почався новий етап. Парочка вирішила жити разом, тому наразі займаються пошуком житла й ця справа, як виявилося не така проста.

Оскільки в період повномасштабного вторгнення закохані проживають в Польщі, то й апартаменти обирають саме в цій країні. За словами Лозовицької, їм складно зупинитися на одному варіанті, який сподобається обом. Тому, парочка продовжила активні пошуки нової оселі й висвітлила у своєму блозі декілька варіантів.

Катерина Лозовицька показала бойфренда та повідомила про новий етап стосунків

Зізналася, їм з коханим не терпиться переїхати в нову квартиру, однак завжди з’являються якісь нюанси: чи район, чи площа, чи ремонт. Треба, щоб обом подобалися апартаменти, тому парочка активно продовжує пошуки.

Нагадаємо, про початок нового роману Катерина Лозовицька повідомила у квітні цього року. Подробиць про обранця дівчина не розкривала досить довго, лише розповідала, що чоловік розумний, завжди дасть влучну пораду, а також вміє брати відповідальність за себе та свою кохану.

Катерина Лозовицька показала бойфренда та повідомила про новий етап стосунків

Навіть обличчя не хотіла показувати, тому зовсім нещодавно парочка вийшла з тіні й можна було на світлині розгледіти коханого Катерини. Додала, що він спокійний, врівноважений та впевнений в собі, чого так не вистачало в холостяку Алексу Топольському. Лозовицька запевняє, йому варто подорослішати, вміти думати не тільки про себе, а ще стати відповідальним чоловіком.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.