Володимир Зеленський розповів про свої музичні смаки: не лише українська музика приваблює президента

За останній час конфліктів коло теми мови та музики стає все більше і більше, оскільки хтось вважає, що слухати можна лише українське, а хтось вважає, що це не має жодного відношення до війни, бо це вибір кожного.

Саме через те, що в нашому суспільстві люди так і не навчилися розуміти, що вони не мають жодного права вказувати іншим як жити, й починаються сварки через вибір музики або мови якою розмовляти, які серіали дивитися та як своє життя влаштовувати. Деяким важко фокусуватися на своєму житті, і саме тому вони вчать цьому інших коли їх не просять.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Питання музики дуже гостре зараз, оскільки люди мають різну думку і різні смаки. Але не можна порівнювати людей між собою та їхні вибори по життю. Це неадекватно, адже наші захисники борються за свободу, а не за те, щоб кожного змушували робити щось проти їхньої волі чи згоди. Але не всі це розуміють, на жаль.

Можливо саме через це президент України Володимир Зеленський вирішив розповісти, яку музику він особисто обирає. І у його списку не лише україномовні треки. Але засуджувати президента через це в жодному разі не можна. Оскільки якби не він, то країни вже б давно не було.

Отже, Володимир зізнався, яку музику та яких виконавців він слухає і чому обрав саме їх.

“Я люблю AC/DC. Звичайно, я дуже люблю українську музику, через мову, бо я розумію не тільки музику, але й текст. У AC/DC я не розумію всього тексту, але я люблю їхню енергетику. Дуже люблю Еріке Клептона, дуже подобаються Guns N’Roses” – розповів Володимир Зеленський.

Музичні смаки Зеленського
Музичні смаки Зеленського

Отже, наш президент обирає ще й закордонних виконавців, і це нормально, бо він вільна людина, яка хоче слухати те, що його заряджає і дарує настрій. І кожен українець може робити теж саме і не засуджувати інших.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.