“Зі мною не радиться”: перша леді Зеленська відверто про стосунки з чоловіком при посаді – між ними прірва

Перша леді Олена Зеленська відверто розповіла про стосунки з чоловіком Володимиром Зеленським при його відповідальній посаді Президента України. Детальніше в матеріалі.

Олена Зеленська при знайомстві та спілкуванні з коміком та душею компанії Зеленським не могла уявити, що бачить перед собою свого майбутнього чоловіка. Ба більше, сама Олена була не схильна до залицянь Володимира, адже перебувала в той час у відносинах з іншим хлопцем.

Пара познайомилася у шкільні роки, коли дівчина перейшла навчатися до гімназії, де вже вчився Володимир. Зеленський стверджує, з його боку, це було кохання з першого погляду, адже Олена була холодна та стримана, чим все більше підігрівала інтерес. Однак дружина запевняє, що навіть не пам’ятає момент першої з ним зустрічі, адже її майбутній коханий завжди був центром уваги всіх компанії, тому, де було гучно – там був Вова.

Олена Зеленська
Перша леді Зеленська відверто про стосунки з чоловіком при посаді

Одружитися пара наважилася після 8 років офіційних зустрічань, у 2003-му. Ба більше, перша леді ніколи не тиснула на коханого зі швидким узаконенням їхніх стосунків. У 2004-му Олена народила першу дитину – доньку Олександру. У 2013-му – сина Кирила.

При відповідальній посаді Олена Зеленська відверто поділилася, чи радиться чоловік Володимир з дружиною у розв’язанні робочих питань. Жінка розповіла, що коханий не радиться з нею, адже між ними в цьому плані велика прірва в знаннях.

“Як Президент він зі мною не радиться і я думаю, що це правильно. Між нами величезна прірва в знаннях, які має він зараз. Не може дружина радити чоловікові в питаннях державного правління”, – розповіла Зеленська.

Додала, що це не відповідає правилам етики, адже на плечах у Володимира відповідальна місія правління державою, тому Олена свої знання направляє зовсім в інший напрямок на посаді першої леді України.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.