Володимир Дантес зізнався, що йому важко прокормити двох дітей Кацуріної: “Ходжу в магазин кожен день”

Відомий український музикант та гуморист Володимир Дантес вразив зізнанням про життя з чужими спадкоємцями. Як зірка справляється з дітьми Кацуріних?

Як відомо, після розлучення Даша Кацуріна забрала дітей, і її колишній чоловік Михайло бачиться з ними у вільний час. Пара підтримує звʼязок заради спадкоємцеві, а от Володимир Дантес вже виконує роль та обов’язки вітчима.

І хоча родина на даний момент знаходиться в розлуці, адже Даша з дітьми в Польщі, їм все ж таки вдається проводити час разом. Зокрема нещодавно Володимир зізнався в ексклюзивному інтерв’ю для Маші Єфросиніної, як він справляється з дітьми морально та фінансово.

Володимир Дантес зізнався, що йому важко прокормити двох дітей

Володимир Дантес показав, як проводить час з новою коханою Кацуріною
Володимир Дантес зізнався, що йому важко прокормити двох дітей

Так, співак визнав, що на дітей йде доволі багато коштів, і часом він відчуває, що не справляється з психологічним навантаженням.

“Це ж важко! У якийсь момент було просто пекло вдома. Саша — класна, адекватна, супер, їй 7 років, а Івану буде два. І в них якийсь дурдом. І я сиджу і кажу: “Ця ще років 10 і поїде, а цьому ще 15 років жити з нами. Дитячий садок, школа, і вони жеруть, як коні! Коли я буваю у Польщі, я ходжу в магазин щодня, а я купую кілограмів по 7 всього!”

Але попри все зірка сильно прив’язався до для дітлахів і нещодавно оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання у тому, що неймовірно сумує за падчеркою та пасинком. Так, Дантес згадав, як не хотів витрачатися на надувний басейн, а на сьогодні засмучується, коли бачить його, адже хоче почути дитячий сміх.

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої Дантес вперше прокоментував її роман з Кацуріним
Володимир Дантес зізнався, що йому важко прокормити двох дітей

Нагадуємо, що про розлучення Володимира Дагтеса та Наді Дорофєєвої стало відомо навесні минулого року. Пара прийняла рішення заявити про розрив на всю Україну після початку повномасштабної війни.

Зірки зізнавалися, що не збираються розлучатися офіційно, але вже через півроку звернулися до суду, а через рік Надя вийшла заміж за Михайла Кацуріна.

Для молодого ресторатор це вже третій шлюб. Раніше його колишня дружина Даша зізнавалася, що вторглися у його стосунки з обраницею, а згодом сама опинилася на її місці.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.