“Тільки не треба мені зараз мізки полоскати”: Віталіна Біблів поскандалила на зйомках “Будиночку на щастя”

Почалися зйомки 5 сезону серіалу "Будиночок на щастя". Що чекатиме на глядача в новому сезоні та як змінився акторський склад проекту? IQ Production анонсують багато гумору, кохання та пригод.

Нещодавно Новий канал анонсував зйомки 5 сезону серіалу “Будиночок на щастя”. Радісною новиною IQ Production поділились з шанувальниками на офіційному сайті та на YouTube каналі Нового каналу.

“Я дуже чекала зйомок “Будиночка на щастя”. Це ковток повітря в наш непростий час! Скучила за шаленою командою, за своїми неймовірними партнерами, за режисером Сергієм Атрощенком. Я б хотіла, щоб наш серіал ніколи не закінчувався. Бо щойно завершується знімальний період, страшенно сумую. Це величезний шматок мого життя! Дякую Богу і ЗСУ за можливість бути щасливими нам і робити щасливими глядачів” – поділилась Віталіна Біблів.

Актори серіалу Будиночок на щастя радіють зйомкам 5 сезону
Актори серіалу Будиночок на щастя радіють зйомкам 5 сезону

Не обійшлося без зміни акторського складу. Галина Безрук, яка зіграла Машу, після початку повномасштабного вторгнення, покинула Україну та поїхала до свого чоловіка в росію. Її персонаж вирушила за кордон та знайшла там нове кохання. Її чоловік Макс, роль якого грає Костя Войтенко, став батьком одинаком, піклується про донечку особисто. Герой потрапляє в справжню ліричну драму, адже за його прихильність конкуруватимуть дві красуні, яких грають Дар’я Петрожицька та Наталка Денисенко.

Також, через від’їзд до США, не може прийняти участь в зйомках актриса Світлана Косолапова. Її замінить Марія Стопник. Дівчині 25 років, родом з Тернополя, акторську кар’єру почала в 2019 році. Приймала участь в проєкті “ХФактор-10”, де підкорила серця суддів своїм талантом та дійшла до фіналу.

“Перевірити себе, стати кращою і впевненішою. Я хочу допомогти людям зрозуміти, що немає нічого неможливого, якщо просто захотіти і постаратися” – повідомила Марія на кастингу ХФактора.

Марія вже встигла поділитись з підписниками в Instagram творчим процесом зі знімального майданчика. В сторіс знято емоційну сцену, де її героїня свариться з своєю свекрухою – Любою. Сподіваємось, в подальшому, актори продовжать радувати шанувальників ексклюзивними кардами зйомок.

Сцена сварки Віталіни Біблів та Марії Стопник
Сцена сварки Віталіни Біблів та Марії Стопник

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?