Маша Єфросиніна знайшла спосіб “забратися” в ліжко до Олі Полякової: “Дорослі дівчата” провели разом ніч

У новому випуску шоу "Дорослі дівчата" Маша Єфросиніна та Оля Полякова поговорила на тему найпоширеніших фобій, чого ж бояться українські зірки?

Підписники Маші запропонували зачепити тему страхів у новому випуску “Дорослих дівчат”. Як виявилось, найпоширенішими страхами серед  українців, наразі є: страх за життя та втрати близьких, страх за майбутнє, а також занепокоєння щодо роботи.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна
Оля Полякова та Маша Єфросиніна

Про непорозуміння з чоловіками

Єфросиніна розповіла про свій страх залишитись одиначкою. У Маші з чоловіком були важкі періоди розлучення. В один із таких періодів телеведучу охопив панічний страх самотності, тоді вона і зрозуміла:

“Я відчуваю себе повноцінною жінкою, якщо є чоловік, тобто центр мого життя – це наявність чоловіка. Немає чоловіка – немає мене”.

Маша зізнається, що прихильники в неї були завжди і їх було багато, проте до змін вона не прагнула. З часом зірка зрозуміла, це те, що називається несамостійністю. Після усвідомлення своєї інфантильності, Єфросиніна почала цікавитись саморозвитком та психологією, зараз Маша з впевненістю каже, що може на себе розраховувати та повністю взяти відповідальність за своїх дітей.

Оля Полякова у свою ж чергу розповіла про свої сімейні сварки, в таких випадках у неї з чоловіком починається розмова з погрозами розлученням. Після пропозиції Вадима розлучитись, Оля визнає, що їй також страшно залишитись без чоловіка. Співачка не готова до змін у своєму житті, її охоплює страх нового.

“Дорослі дівчата” також зачепили і тему аб’юзу

Жінки, що потерпають від аб’юзу, відчувають страх перед життям, можуть матеріально та емоційно залежати від чоловіка, тому і не наважуються піти. Як каже Оля Полякова:

“Практично всі жінки, дійсно, несамостійні”

Чому Маші страшно спати у своєму ліжку?

“Тимур поїхав на фронт, діти – за кордоном, я повернулася в Україну”, – Маша розповідає про першу ніч після повернення.

Єфросиніну охопив шалений страх, як повідомляє телеведуча, вона і зараз страждає на розлади сну. Після відвертого зізнання, Єфросиніна відвідала подругу Полякову, що запросила її на ночівлю у заміський маєток. Зіркові подруги разом провели ніч.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.