Карпачов після роману з Холоденко вперше заявив про 26-річного сина, який хоче стати дівчиною: “Уявіть”

Дмитро Карпачов, як його називають, "головний психолог країни" та телеведучий, також займається консультаціями, що стосуються сім'ї. Днями шоумен зачепив питання корекції статі.

Освіта

Дмитро Карпачов брав участь у таких проєктах як: “Савік Шустер Студія”, “Кохана, ми вбиваємо дітей”, “Врятуйте нашу сім’ю”, “Детектор брехні”, “Вагітна в 16”, “Супермама” та інші. Карпачова завжди представляли як експерта з питань батьківства та сім’ї, а також психолога-консультанта.

У інформації, що зазначена на офіційному сайті Дмитра, телеведучий позиціонує себе як фахівця у питаннях дитячої вікової психології, тренера НЛП, гештальт-терапевта, коуча, а також ведучого та експерта.

Про вищу психологічну освіту у джерелах не йдеться.

Сім’я

Карпачову часто приписували роман із співведучою, психологинею Наталією Холоденко. Проте як виявилось згодом, шоумен має дружину Ірину, що захоплюється йогою та займається коучингом. Пара тримає в таємниці деталі подружнього життя. Відомо, що у грудні 2009 року у Дмитра та Ірини народився син, якого назвали Святогором.

Карпачов заявив про 26-річного сина, який хоче стати дівчиною
Карпачов заявив про 26-річного сина, який хоче стати дівчиною

Діяльність ведучого

Карпачов успішно приховує подробиці власного особистого життя. Свою ж діяльність чоловік побудував на темі стосунків та допомагає знедоленим парам вирішити їхні конфлікти.

Дмитро неодноразово заявляв про своє бачення сім’ї. У реаліті-шоу “Супермама” ведучий каже:

“Шлюб це стосунки між чоловіком і жінкою, а не між людьми.”

“Хоча звісно, – як каже Карпачов, – зараз виховувати людину дуже модно.”

Фахівець виказує свою прихильність традиційній моделі сім’ї та виступає в підтримку гендерних ролей. На своїх вебінарах Капрачов розповідає матусям, як себе поводити та чим повинна займатись жінка, щоб підтримувати статус хорошої музи, мами та коханки.

Допомога підписникам

Днями Дмитро Карпачов оприлюднив коментар жінки, що звернулась до нього про допомогу. У тексті йдеться про зміну статі, мати просить поради, бо її син бажає стати дівчинкою. Карпачов не виказує свою точку зору аудиторії, але публікує фото з підписом:

“Вам задачка. Сину 26 років. Уявіть що ви на місці мами. Ваші дії?”

Допис викликав справжній ажіотаж, своїми думками поділось вже понад 1300 людей.

Карпачов заявив про 26-річного сина, який хоче стати дівчиною
Карпачов заявив про 26-річного сина, який хоче стати дівчиною

Згодом, за цією публікацією слідувала наступна. Знову скриншот коментаря. Жінка пише:

“А Ви не пробували перед тим, як публікувати текст, чисто по-людськи, порадити цій жінці написати його правильно і логічно викласти суть проблеми????”

Карпачов обурився та відповів, що не розуміє, в який момент наше суспільство стало “з геть перевернутими пріоритетами”. Чоловік просить уявити себе на місці матері, що потребує поради та додає:

“Бережіть у собі людину. Наш порятунок – в умінні співчувати.”

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.