“Є любов”: роман Тіни Кароль і Дана Балана вийшов назовні. Все почалося на очах у знімальної групи

Відомі співаки, екстренери шоу "Голос країни" Тіна Кароль та Дан Балан знову вирішили нагадати про свій палкий дует. Нещодавно Кароль просто зі сцени заговорила про молдовського музиканта

Особисте життя Тіни Кароль

Українська артистка протягом чотирьох років була у шлюбі з продюсером Євгеном Огіром. Чоловік активно боровся з раком шлунку, проте у 2013 Євген помер у віці 32 років.

Тіна Кароль довгий час не вступала в нові стосунки, співачка також схильна публічно ділитися своїм особистим життям. Наразі вона виховує спільного з Огіром сина Веніаміна.

Тіна Кароль висловила справжні почуття до Дана Балана
Тіна Кароль висловила справжні почуття до Дана Балана

Поява Дана Балана

У 2019 році колишній соліст гурту “O-Zone”, молдовський музикант Дан Балан став одним із тренерів пісенного конкурсу “Голос Країни” на телеканалі 1+1. На той час Тіна Кароль також була тренеркою Голосу. Зірки почали часто взаємодіяти на знімальному майданчику, що викликало цікавість серед глядачів. Згодом усі заговорили про можливий роман між зірками.

Куди зник Дан Балан

З початком повномасштабного вторгнення колишній тренер шоу “Голос країни” припинив свою публічну діяльність та не з’являвся на телеекранах і громадських заходах. Артист висловив слова підтримки Україні та розмістив фотографію українського прапора, яку підписав цитатою Тараса Шевченка.

Тіна Кароль висловила справжні почуття до Дана Балана
Тіна Кароль висловила справжні почуття до Дана Балана

Під час вторгнення росії в Україну, співак перебував у Києві, проте пізніше, в інтерв’ю румунському сайту Impact, мати співака, Людмила Балан, повідомила, що станом на зараз Дан проживає в Молдові.

Тіна Кароль заговорила про Балана зі сцени

Тіна Кароль під час свого виступу в Молдові, що відбувся у квітні цього року, здивувала аудиторію неочікуваною промовою. Співачка заговорила про свого колегу Дана Балана та назвала його “найкращим чоловіком у світі”.

Згодом стало відомо, що на концерт Кароль прийшла мати співака, Людмила Борисівна. Вона принесла для співачки букет квітів, загорнутий у символічний синьо-жовтий папір. Тіна Кароль попросила аплодисментів для матері артиста та подякувала їй за те, що вона виховала такого чудового сина.

“Ну і красень, найкращий чоловік у світі після сина. Мама Люда – мама Дана Балана – сьогодні в залі.”, – сказала співачка

Тіна Кароль висловила справжні почуття до Дана
Тіна Кароль висловила справжні почуття до Дана

Після цих слів Тіна ніжно обійняла і поцілувала матір артиста. Такий прояв Кароль підсилив чутки про можливі романтичні стосунки між нею та Даном Баланом.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.