“В мене був внутрішній траур”: Віра Брежнєва вразила заявою після розлучення з Костянтином Меладзе

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше прокоментувала свій психологічний стан та розповіла, що з нею відбувається у рамках презентації нового кліпу.

Після початку повномасштабної війни Віра Брежнєва виїхала з російської федерації та осіла в Італії. Від свого минулого псевдоніму, під яким зірка виступала багато років, вона також відмовилася.

Віра Брежнєва вразила заявою після розлучення з Костянтином Меладзе

Брежнєва показала, як приїхала до Києва
Віра Брежнєва вразила заявою після розлучення з Костянтином Меладзе

Дійшло до того, що в мережі почали пліткувати про розлучення артистки з її чоловіком композитором Костянтином Меладзе. Подейкували, що сім’я розпалася саме через різні політичні погляди. В інших джерелах на очі потрапляє інформація, що насправді справа у невірності чоловіка.

Як би там не було, але Віра повернулася до України, а от Костянтин залишився в Європі. Подружжя вже багато місяців не коментує усе, що між ними відбувається і поводиться публічно наче чужі люди.

Ось як Віра Брежнєва виглядає без макіяжу
Віра Брежнєва вразила заявою після розлучення з Костянтином Меладзе

У зв’язку з презентацією нової пісні та кліпу на неї, Віра Брежнєва нещодавно розповіла про свій психологічний стан та почуття.

“Дуже довго в мене був внутрішній траур, – зізналася співачка. – Я була в розібраному стані, шукала відповіді на запитання, і просто намагалася жити в моменті. Я навчилася не будувати якісь довгострокові плани і бути просто вдячною за те, що в мене вже є. Саме вдячність почала мене стабілізувати: з розібраного стану я трохи стала вибудовуватись зсередини”, – додала до сказаного знаменита виконавиця.

Примітно, що далеко не всі українські колеги Віри змогли прийняти той факт, що Брежнєва планує повертатися на українську естраду, ще й настільки легко. Зокрема Анастасія Приходько розкритикувала її та закликала не слухати музику виконавиці, яка вже багато років виступала на російській сцені.

Втім, думки українців у цьому питанні суттєво розділилися, як і на рахунок інших проблем. Тому у коментарях під новим кліпом можна знайти як безліч компліментів, так і багато критики від людей, які не готові пробачати зірку за її проросійський напрям у минулому.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.